Tătaru, despre copilul de 10 ani bolnav cu COVID internat la ATI: "Beneficiază de tratament de specialitate"

| 23 sep, 14:41

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, miercuri, că pacientul în vârstă de 10 ani internat la ATI beneficiază de tratament de specialitate, fără a avea mai multe detalii despre starea lui de sănătate.

"O să mă interesez. Am înţeles că beneficiază de tot ce înseamnă tratament de specialitate pentru şi starea bună pe care o avea în zilele anterioare. Ţinem permanent legătura prin departamentul de asistenţă medicală în condiţiile în care este necesară o suplimentară sau este necesară o altă terapie atunci suntem dispuşi inclusiv la a asigura şi altă terapie”, a transmis ministrul, potrivit RomâniaTV.net.

Tătaru a mai precizat că au mai fost trei copii internaţi la ATI în Iaşi, suspecţi de COVID-19, dar diagnosticul nu s-a confirmat.

Copilul în vârstă de aproape 10 ani a fost transferat în data de 12 septembrie la Spitalul Victor Gomoiu, pe secţia de ATI, din Buzău. Pacientul a fost bolnav de coronavirus, fără a prezenta simptome, însă a dezvoltat sindromul multisistemic inflamator asociat temporar cu Sars-CoV-2.

În urmă cu o săptămână, potrivit ultimelor informaţii privind starea de sănătate, copilul era internat pe sectia de ATI, fiind dependent de oxigen, dar fără a fi intubat.

Citeşte şi Ministrul Sănătăţii: Avem 67 de paturi ATI pentru copii la nivel naţional

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 aug, 16:39
unloazy
levitra production problems
Although recommendations for transition care were developed in the last decade, there is evidence that health care outcomes in this age group are poor precio levitra 5 mg Therefore, it is important to be aware that JZT Junctional Zone Thickness varies with reproductive status and phase of menstruation
16 ian, 02:11
edudgeLix
generic stromectol did not work to clear my scabies
2 The occurrence of false positives is mostly affected by the type of immunoassay used and by the particular agent being tested ivermectin price

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ