TAXI a lansat o nouă variantă a clipului "Despre smerenie"! GRIGORE LEŞE a fost înlocuit de 35 de artişti

| 11 mai, 14:32

Trupa Taxi a lansat miercuri, 11 mai, noua variantă a videoclipului "Despre smerenie", potrivit unui anunţ făcut la ora 12:00 pe pagina oficială de Facebook. Aşa cum a şi promis după retragerea clip-ului iniţial. Grigore Leşe a fost "înlocuit" de alţi 35 de artişti.

Trupa Taxi lansase videoclipul "Despre smerenie" pe 7 aprilie, împreună cu prietenii, printre care Andi Vasluianu, Ştefan Bănică, Andreea Esca şi alte celebrităţi din ţară, clip în cadrul căruia aceste 33 de vedete repetau pe rând versul "Dumnezeu preferă lemnul si spaţiile mici".

Formaţia a retras videoclipul de pe Youtube în urma solicitării lui Grigore Leşe de a fi scos din videoclip.În varianta nouă apar aceiaşi artişti (în afara lui Grigore Leşe), plus încă 35 de persoane publice, care s-au alăturat trupei în demersul lor promovare a modestiei creştine, printre care Marian Râlea, Pavel Stratan, Cătălin Mitulescu, Carmen Tănase, Monica Davidescu, Bebe Cotimanis, Nico.

Astfel, în loc de 33 de prieteni ai formaţiei, acum videoclipul beneficiază de participarea a 67.

Varianta nouă (publicată, cel mai probabil, la ora 12:00, când a fost făcut şi anunţul pe Facebook) avea la ora 13:30 peste 3.000 de vizualizări pe Youtube.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ