Te vindecă de o sumedenie de boli: Leacul miraculos cu usturoi şi alcool

| 08 ian, 2014

Este irezistibila tentatia de a incerca leacuri miraculoase. Unele sunt fara efect, dar eficienta altelor a fost testata in timp. Asa se intampla si cu leacul miraculos cu usturoi si alcool, dupa o reteta preparata de calugarii din Tibet, potrivit YahooNews.com.

Reteta aceasta este veche de 5000 de ani si pare sa fie cu adevarat eficienta. Leacul cu usturoi si alcool, denumit si "cura tibetana", trebuie respectat o data pe an sau chiar mai rar. Nu are contraindicatii si previne sau vindeca ori amelioreaza bolile cardiace, hipertensiunea, sinuzita si unele afectiuni pulmonare.

Cura tibetana cu usturoi si alcool are capacitatea de a curata vasele de sange, ajuta vederii si auzului, are capacitatea de a topi depunerile de grasime din organism, scade colesterolul, sustine sistemul imunitar, accelereaza metabolismul si are darul de a intineri pielea.

Leacul miraculos cu usturoi si alcool se prepara din usturoi bio si alcool pur. Intr-un borcan de sticla se pun 350 de grame de usturoi care a fost curatat si pisat inainte. Usturoiul trebuie pisat cu instrumente din plastic sau lemn.

Peste usturoi se pun 250 mililitri de alcool. Amestecul se agita bine si se lasa la frigider 10 zile, la macerat. In a 11-a zi se strecoara amestecul si solutia rezultata se tine in frigider alte doua zile sa se decanteze.

Din solutia rezultata se iau in fiecare dimineata 25 de picaturi cu apa. Cura se continua pana ce se termina tot lichidul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 aug, 05:32
Login
Выплата на карту № 9196 **** **** **** ЗАВЕРШЕНА
Платеж успешно завершен

Подробнее по ссылке: https://bit.ly/46719?AAAAAobiectiv.infoBBBBB
14 feb, 2014
Alin
@ria
banuiesc ca nu prea are nimeni curaj sa se apropie de soacra-ta... ca e de la alcool sau de la usturoi, nu mai conteaza, important e ca reteta are efect :D
09 ian, 2014
tepes
reteta este buna
Domnilor este adevarat ca acum 5000 de ani nu se gasea alcool pur,stie Dumnezeu ce era atunci,insa un consum de lunga durata a acestui elixir sa zicem 6 luni sigur are efecte,problema este sa te obisnuiesti cu ea.PS.Daca nu am ris cu gura pina la urechi de postarea lui Fraieru.
09 ian, 2014
nelu
usturoi
Am incercat si eu aceasta reteta ,in care mi-am pus mari sperante dar din pacate efectul a fost nul,prin urmare colesterolul a ramas tot mare .Oricine poate incerca dar dar sa nu va asteptati la rezultate deosebite
08 ian, 2014
fraieru
usturoiu
Vindeca pe drak. Vuieste netul cu reteta asta. Azi vara mi-am zis, sa incerc si eu, ca n-am nimic de pierdut. 3 luni am umblat cu sticluta de usturoi si pipeta dupa mine. Si la serviciu si-n concediu. In afara faptului ca am innebunit numarand picaturi si ca mi-a dat ultimatum nevasta si m-a taiat de la portie, disperata de mirosul de usturoi de peste tot, nu s-a intamplat nimic.
08 ian, 2014
ria
nope, n-ai dreptate
zici asa fiindca n-ai cunoscut-o pe soacra-mea: toata viata ei a fost alcoolica si manca usturoi ca sa nu miroasa; ghici ce? are 85 de ani si inca mai traieste, bea la fel de mult si manaca la fel de mult usturoi - deci functioneaza dar in cantitati industriale

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ