Te vindecă GARANTAT: Cura cu ULEI de floarea soarelui

| 28 mar, 2014

Cura cu ulei de floarea soarelui este un tratament provenit din medicina populara rusa, care a fost testat de mai multe institute medicale din aceasta tara şi a avut  rezultate exceptionale.

În general oamenii consideră că există doar trei căi de evacuare a deşeurilor şi a toxinelor din organismele lor: fe­calele, urina şi transpiraţia. Ei se înşeală însă, deoarece nu reuşesc să sesizeze şi cea de a patra cale: o bună parte dintre cele mai importante şi subtile nocivităţi ale organismului se evacuează prin salivă şi se depozitează pe limbă, pe gingii şi pe cerul gurii.

Cura cu ulei de floarea soarelui vindecă efi­cient toate ţesuturile şi organele corpului omenesc, reuşind să elimine toate substanţele organice, anorganice şi microorga­nismele dăunătoare pentru el, aşa cum sunt microbii, săru­rile etc. Metoda se aplică în mod continuu până la vindecare, după care tratamentul poate să înceteze, deşi continuarea lui, cel puţin periodic, dacă nu permanent, constituie o metodă eficace de întreţinere a sănătăţii.

Aplicarea tratamentului

Se foloseşte ulei comestibil, preferabil de floarea-soarelui. Se ia o lingură de ulei în gură şi, fără a se înghiţi nicio picătură, se suge la fel ca bomboanele, timp de 15-20 de minute. Procedura trebuie făcută cu calm, fără încordare şi nervi; împingeţi cu limba uleiul în gură, înainte şi înapoi, treceţi-l printre dinţi, fără însă a înghiţi nicio picătură din el. Este pre­ferabil a se face dimineaţa pe stomacul gol. Dacă vreţi să obţineţi rezultate mai repede, trebuie să o repetaţi de 2-3 ori pe zi, însă întotdeauna pe stomacul gol.

Uleiul, care la început este vâscos, după 10-20 de mi­nute devine alb ca laptele şi capătă o consistenţă apoasă.

După terminarea procedurii, uleiul trebuie scuipat direct în vasul de toaletă, pentru că este plin de microbi şi poate fi o sursă foarte periculoasă de transmitere a diferitelor boli. Trebuie supte şi scuipate din gură toate urmele de ulei.

Dacă uleiul nu are aspectul laptelui şi culoare albă, ci rămâne galben, înseamnă că nu s-a procedat corect sau tim­pul nu a fost suficient.

Primele rezultate vizibile ale procedurii sunt albirea dinţilor şi o înviorare generală a întregului organism. Cura poate fi considerată terminată în momentul în care limba a devenit curată şi a revenit la culoarea ei normală.

Potrivit acestor observaţii, se poate ajunge uşor la con­cluzia că metoda este absolut nepericuloasă şi nu necesită ni­ciun fel de restricţii.

Aşadar uleiul, unul dintre principalele şi cele mai sănă­toase alimente ale omului, este totodată şi un excelent reme­diu, cu care se poate ajunge la rezultate maxime în cazul în care este obţinut prin presare la rece, fără altă prelucrare sau rafinare.

Dar pe cât de simplu şi sănătos este uleiul, după proce­dură nu trebuie înghiţit niciun strop din el, fiindcă devine foarte concentrat în microbi şi toxine, care nu trebuie rein­troduse în organism.

O altă menţiune care trebuie făcută este faptul că această cură cu ulei poate constitui terapia principală în lupta pentru menţinerea sănătăţii sau a recâştigării ei, sau poate fi utili­zată numai ca metodă auxiliară a unei alte terapii de bază.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ