Efectul ŞOCANT al tehnologiei din ŞCOLI asupra copiilor noştri. Există UN REMEDIU FOARTE SIMPLU!

| 03 aug, 2014

O stire din 2012 ne anunta introducerea de Internet wireless gratuit in scolile si institutiile publice din Romania. “Premierul Ponta a cerut ministrului Comunicatiilor, Dan Nica, ca din banii obtinuti la licitatia pentru licente 4G sa pregateasca finantarea proiectului care prevede introducerea, anul viitor, a unei retele gratuite de Internet wireless in toate scolile si institutiile publice, potrivit Mediafax.

Acum suntem la mijlocul lui 2014 si, de aceea, acest proiect de instalare a Internetului wireless gratuit in scoli a capatat consistenta. Desi atat profesorii, cat si parintii ar fi, fara indoiala, de acord ca instalarea Internet wireless (WiFi) in scoli are o serie de beneficii (pentru accesarea Internetului), dezavantajele sunt la fel de reale: un numar tot mai mare de copii se imbolnavesc la expunerea la tehnologia WiFi ce a fost instalata in scolile lor.

Simptomele comune ale WiFi, ca urmare a expunerii la radiatii:


- Dificultati de atentie
- Dureri de cap
- Probleme de somn
- Ameteli, oboseala
- Tulburari digestive
- Oboseala
- Depresie, anxietate

Specialistii emit avertismente

Nu doar in Romania exista aceasta problema, ci in intreaga lume. Odata cu instalarea Internetului wireless in scolile din intreaga lume, o serie de specialisti au avertizat pentru o abordare precauta  a acestui fenomen. Unul dintre expertii cei mai cunoscuti cu privire la problema WiFi-ului din scoli, Dr. Magda Havas, profesor de studii de mediu si de resurse la Universitatea Trent, Ontario, Canada, afirma:

“Dovezile stiintifice arata clar ca radiatiile cu microunde, gasite in interiorul salilor de clasa unde se gasesc routere Wi-Fi, cauzeaza cancer la animalele de laborator, palpitatii ale inimii la indivizii sensibili, cu aparitia de disfunctii cognitive, cu dureri, oboseala, tulburari de dispozitie, ameteli, greata, slabiciune sau probleme ale pielii.”

Specialista a mai adaugat ca expunerea prelungita poate creste sansele oamenilor de a dezvolta cancer. Copiii din scoala, petrecand o medie de sase ore pe zi, cinci zile pe saptamana, timp de 40 de saptamani pe an, sunt expusi la 1.200 de ore de radiatie WiFi intr-un singur an scolar.  “Istoria pur si simplu se repeta in acest caz, la fel cum a fost cu fumatul, azbestul si plumbul in trecut”.

Ce este orgonul ?
Este o energie naturala, care purifica, vindeca viata in toate aspectele ei, este o sursa de energie pozitiva. Relativ necunoscuta, folosirea orgonului este o modalitate naturala si ieftina pentru a contrabalansa efectele dezastruoase ale energiilor artificiale raspandite cu atata usurinta de om. Orgonul neutralizeaza efectele microundelor, ale radiatiilor electromagnetice, ale campurilor magnetice dizarmonioase, ale radiatiilor nucleare emise de centralele atomice.
Dispozitivul orgonic                                       
Cea mai mare parte a cunoasterii civilizatiei umane asa cum o stim in momentul de fata, se datoreaza experientei pe care oamenii au dobândit-o folosind energiile invizibile, lucrul cu aceste energii fiind una dintre principalele trasaturi ale speciei umane, trasatura obtinuta ca rezultat al capacitatii omului de a abstractiza. Lucrul in planul mental, este una dintre cele mai vechi modalitati umane de a lucra cu invizibilul, de a da acestuia un inteles, o forma, si de a crea avand ca punct de plecare aceasta intelegere. Exista o energie pe care oamenii o cunosc de mii de ani si pe care aceia mai evoluati spiritual au folosit-o dintotdeauna. Aceasta este Energia Vitala. Ea este pretutindeni, se regaseste in intregul univers, fiind insasi sursa primordiala a vietii. Chinezii au denumit-o Qi, japonezii Ki, polinezienii ii spuneau Mana si vechii hindusi Prana; grecii antici ii spuneau Pneuma; mai tarziu, in Europa a fost denumita eter, Od(von Reichenbach), fluid magnetic sau magnetism animal(Mesmer).
Acum vom folosi denumirea de energie orgonica in memoria cercetatorului austriac dr. Wilhelm Reich, cel care a pus bazele a ceea ce astazi se numeste Orgonica sau Orgonomie si a construit primele dispozitive orgonice cu ajutorul carora energia orgonica a putut fi evidentiata.
Cateva caracteristici
Energia orgonica este energia primordiala a vietii; forta fundamentala, fluidul nelimitat, elementul de baza si sursa vietii in Univers.Intreaga materie, insufletita sau nu, este patrunsa de aceasta energie universala. Aceasta energie umple intregul spatiu, este lipsita de masa, este pulsatorie si este anentropica. Energia orgonica este intr-o permanenta miscare, este prezenta peste tot, dar concentratia sa este variabila in functie de timp si de loc. Campurile de energie orgonica transmit informatii fara a pierde energie si se propaga prin mediile fizice fara a interactiona cu acestea. Energia orgonica poate fi generata ca efect al distorsiunii geometriei vidului, fapt demonstrat de ceea ce se numeste efect de forma.
Scurt istoric
Energia orgonica a fost cunoscuta si folosita in cadrul diverselor practici si traditii spirituale si /sau ezoterice ale umanitatii inca din cele mai vechi timpuri. O foloseau vechii samani si preoti, pe baza cunoasterii profunde a acestei energii au luat nastere acupunctura, artele martiale si yoga. Abordarea stiintifica a misterelor acestei energii a inceput in Europa prin Mesmer, Korschelt si von Reichenbach, dar primul cercetator care a identificat in mod stiintific energia orgonica si a determinat faptul ca aceasta este observabila si masurabila a fost dr. Wilhelm Reich. In anul 1930 el anunta descoperirea unui nou tip de energie pe care a denumit-o orgonica, iar in anul 1940 construieste primii acumulatori orgonici. In anii '90, K.H. Welz, un american de origine austriaca ca si Wilhelm Reich, creeaza primul generator de energie orgonica, iar cativa ani mai tarziu Don si Carol Croft creeaza primele dispozitive orgonice bazate pe amestecuri de metale si rasina. După aproximativ 30-40 de ani, se revine brusc, exploziv pot spune, la vechile teorii, luând amploare o campanie puternică de promovare a dispozitivelor orgonice active, pe bază de cristale de cuarţ (dispozitivele Reich erau dispozitive pasive, de captare şi acumulare).

ORGONIT SI MATRICEA ORGONICA
Termenul Orgonit se refera la o noua categorie de materiale compuse in genearal dintr-un amestec de particule metalice incluse intr-un mediu de natura organica ( aceste medii sunt compuse de obicei din rasini epoxidice sau poliesterice). Acest termen a fost mentionat pentru prima data de catre K.H. Welz, inventatorul acestuia si a fost preluat ulterior ca denumire generica pentru oricare material similar obtinut in baza aceluiasi concept, aceste materiale fiind cunoscute si sub denumirea de matrici orgonice. In functie de cantitatea si dimensiunile particulelor metalice cuprinse in mediul organic o matrice orgonica poate fi de joasa densitate , de densitate medie , sau in cazul utilizarii unor pulberi metalice fine, de densitate inalta si foarte inalta. Ceea ce diferentiaza numarul foarte mare de varietati de orgonit este densitatea si materialele utilizate in constructia acestora pentru ca in afara materialelor de baza(rasini si metale) se utilizeaza inca multe altele. Astfel, intr-o matrice se pot incorpora pulberi diverse(saruri, oxizi, pulberi de cristale) sau cristale; de asemenea se folosesc in mod frecvent elemente cum ar fi bobine de diverse forme sau magneti permanenti.
Orice matrice orgonica poseda capacitatea de a interactiona cu energia orgonica in sensul transformarii si echilibrarii acesteia cu efecte benefice asupra mediului inconjurator, sau chiar de a genera energie orgonica sub influenta altor tipuri de energie(electrica, magnetica, optica, termica, scalara, etc.). Iata de ce orgonitul constituie materialul de baza in constructia a numeroase tipuri de dispozitive, dispozitive care se folosesc pentru echilibrarea energetica a mediului inconjurator in general si a fiintei umane in special.


DISPOZITIVE ORGONICE
Dispozitivele orgonice pot fi clasificate in functie de densitatea matricei, in functie de destinatie, sau in functie de modul lor de functionare(pasiv sau activ). Dupa destinatie, dispozitivele orgonice pot fi: - acumulatoare(condensatoare) de energie orgonica, - convertoare de energie orgonica, - generatoare de energie orgonicaConvertoarelor si generatoarelor de energie orgonica le sunt caracteristice anumite densitati ale materialului precum si anumite moduri de functionare.

Acumulatorul orgonic

Asa cum a demonstrat dr. Wilhelm Reich prin cercetarile sale, combinarea unor materiale organice(lemn, bumbac, hartie, etc.) cu metale formeaza o matrice care poseda capacitatea de a atrage si concentra energia orgonica, iar prin dispunerea acestor materiale in straturi alternative se obtine un dispozitiv pe care Reich l-a denumit acumulator orgonic. Primele acumulatoare orgonice (construite de Wilhelm Reich in anii '40) aveau forma unor cutii si erau confectionate din lemn si tabla de otel galvanizata.
Convertoare si generatoare orgonice

In anii '90, Don si Carol Croft au descoperit ca adaugarea unui cristal de cuart intr-o matrice formata dintr-un amestec de rasina si bucati de metal intensifica acumularea de energie orgonica si chiar mai mult, o astfel de matrice avand chiar capacitatea de a transforma si echilibra energia deteriorata in urma diverselor activitati artificiale(campuri electromagnetice, radiatii nucleare, etc.) construind pe baza acestei descoperiri primele atenuatoare de campuri electromagnetice si convertoare de energie orgonica, dispozitive pe care le-au denumit "Tower Busters"(TB) si "Holly Hand Grenades"(HHG).Aceste dispozitive sunt ambele convertoare de energie orgonica, dar difera semnificativ din punct de vedere constructiv. Convertoarele de energie orgonica sunt dispozitive de tip pasiv bazate pe matricei de densitati medii si medii/inalte. Spre deosebire de dispozitivele convertoare, dispozitivele generatoare poseda capacitatea de a genera energie orgonica atunci cand matricea, in acest caz de inalta sau foarte inalta densitate, este excitata cu alte tipuri de energie(electromagnetica, calorica, optica, scalara).Pentru ca toate generatoare poseda si module de excitatie(in marea lor majoritate electronice), se spune ca acestea sunt dispozitive active(au un mod activ de lucru). Generatoarele de energie orgonica constituie o categorie aparte de aparate radionice. Utilizarea efectului de forma(efect de piramida, efect de con) ca element constructiv de baza, imbunatateste considerabil calitatea ambelor tipuri de dispozitive.

Aplicatii:

-se amplasează în locurile cu o concentratie mare de energie electro-magnetica(ex.: pe monitorul calculatorului, între calculator si operator, pe televizor, etc.);-se amplasează în zonele geopatogene (nod hartman)direct pe sol pentru a anula efectele nocive:-se amplasează in preajma plantelor pentru buna lor dezvoltare;-pe corp se plaseaza în zonele organelor sau membrelor cu probleme sau în zonele cu dezechilibre energetice.In cazul unor dureri sau afectiuni acute se plasează cu baza pe locul afectat, în cazul unor afectiuni cronice se plaseaza  alternativ (o perioada de timp cu baza apoi cu varful spre zona afectată );-pe centri de fortă (“Chakrele corpului uman”) pentru dinamizarea si armonizarea lor (cu vârful  spre centrul respectiv);-pentru o energizare si armonizare globală a fiintei se plasează în fata corpului la baza coloanei vertebrale;

Important:

Deoarece în fazele de început ale operării cu aceste puternice dispozitive orgonice pot aparea stări de purificare atât fizice cât si psihice-emotionale se impune abordarea graduală a timpului de operare cu ele. Este dificil de prescris un timp limită dat fiind faptul că fiecare organism si fiintă este unică, dar, că regula generală, în prima săptamână nu se va depăsii în lucrul personal  perioada de 30 minute consecutive, urmând ca fiecare, în functie de stările pe care le are, să crească sau să diminueze perioada de operare cu aceste dispozitive orgonice.


Sursă: almeea.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 iul, 19:48
otuahawiwe
Always metastatic limbs, microcephaly, cartilages.
Adejuli Etipus yen.jplc.obiectiv.info.bdt.ny http://slkjfdf.net/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ