Telefoane misterioase date de pe telefonul Luizei Melencu

| 10 sep, 10:55

Familia Luizei Melencu a aflat de la procurori că ultimul apel de pe telefonul ei a fost către niște ”cetățeni romi” din Breaza.

Familia Luizei Melencu a încercat să afle singură cu cine a vorbit fata în ziua dispariției și a cerut companiei de telefonie mobilă listingul pentru numărul ei. Dar cererea le-a fost refuzată, deși abonamentul e pe numele mamei, care-l plătește și acum. Și-l va plăti și luna viitoare, până pe 10 noiembrie, când el o să expire.

Dar listingul lui, pentru a vedea exact de pe ce numere de telefon a fost sunat în 15 și 19 aprilie, bunicul spune că nu s-a gândit să-l ceară. Deși are tot abonament, la aceeași companie.

De la procurori, rudele Luizei au aflat că printre ultimele apeluri înregistrate pe telefonul fetei ar fi și câteva de pe un număr localizat în Breaza, județul Prahova. Iar anchetatorii au stabilit că erau niște persoane de etnie romă.

"Niște țigani, doi bărbați și o femeie. Numărul acela apărea în listing de câteva ori, chiar în perioada când fata a dispărut", spune Monica Melencu, potrivit Libertatea.

Tot de la procurori au aflat, înaintea presei, că au fost descoperite la liziera pădurii acele fragmente de oase carbonizate. Însă doar de la televizor știu că pe o noptieră din casa lui Dincă ar fi fost găsite niște pete de sânge care ar fi ale Luizei. Cred și se gândesc că Dincă ar putea avea o legătură cu dispariția Luizei. N-au nici o altă informație de care să-și lege speranțele.

Cei de la DIICOT central nu-i permit avocatului care îi reprezintă să consulte probele aflate la dosar. Iar singurii care țin legătura cu familia Luizei sunt polițiștii de la BCCO Craiova, iar ei "nu pot da informații dintr-o anchetă aflată sub coordonmarea procurorului."

Principalul suspect al ororilor din Caracal, Gheorghe Dincă, va fi din nou audiat azi la sediul Poliției Române. Ieri a stat 9 ore în fața anchetatorilor. Întrebările s-au concentrat pe cazul Luizei Melencu. Asta pentru că procurorii nu dețin foarte multe probe că Dincă ar fi ucis-o, așa cum spune el, iar testele ADN nu au fost concludente.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ