TENIS: Misiune infernală pentru România în Fed Cup!

| 03 iun, 16:55

Adversar dificil pentru echipa României în primul tur al Grupei Mondiale din Fed Cup. Zeița Fortuna, prin intermediul australiencei Casey Dellacqua, care a efectuat tragerea la sorți, n-a fost prea zâmbitoare cu fetele noastre, scoțându-le în cale puternica echipă a Cehiei, una dintre finalistele actualei ediții.

Tragerea la sorți s-a desfășurat miercuri, la prânz, în sala Muzeului Federației Franceze de Tenis de la Roland Garros, România fiind reprezentată de căpitanul nejucător Alina Tecșor.

Avantajul echipei noastre constă în faptul că va găzdui confruntarea, „tricolorele” putând, astfel, să decidă asupra suprafeței de joc. În momentul de față, Cehia are trei jucătoare între primele 15, în clasamentul WTA, și un total de nouă jucătoare în prima sută a clasamentului mondial.

În cazul unei victorii, echipa României va întâlni în semifinale învingătoarea din disputa Germania – Elveția, urmând să fie gazdă. Deasmenea, dacă va ajunge în marea finală, România va avea onoarea de a găzdui confruntarea cu marele trofeu pe masă.

Iată programul primului tur din Grupa Mondială:

Cehia – România (g)

Germania (g) – Elveția

Franța (g) – Italia

Rusia (g) – Olanda

Tag-uri: Cehia, Fed Cup, romania
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ