Tensiuni între Ana şi Dana Patriciu. Fiica afaceristului le cere magistraţilor să pună sechestru pe avere

| 19 noi, 2014

Au trecut trei luni de la moartea lui Dinu Patriciu, iar scandalul între femeile din viaţa afaceristului capătă noi proporţii. Ana Patriciu le-a cerut judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti să pună la adăpost averea tatălui său, adică să se pună sechestru. Ea o acuză pe fosta soţie a omului de afaceri că vrea să vândă din bunuri, deşi nu a fost făcută succesiunea averii. În acest nou proces, fiica afaceristului a avut deja un prim câştig de cauză.

Săptămâna trecută, imediat ce a apărut în presă informaţia că Dana Patriciu a scos la vânzare două maşini de colecţie care i-au aparţinut lui Dinu Patriciu, fiica omului de afaceri a mers la Tribunalul Bucureşti şi le-a cerut magistraţilor să pună sechestru pe toată averea familiei, informează România TV.

Pentru moment a reuşit să oprească vânzarea celor două maşini estimate la 200.000 de euro şi aşteaptă în perioada următoare o decizie cu privire la celelalte bunuri. Ana Patriciu o acuză pe Dana Patriciu că deşi nu există o succesiune a averii, aceasta încearcă să înstrăineze din bunuri, lucru interzis, mai ales că Dinu Patriciu a lăsat un testament scris.

Scandalul dintre fiica şi fosta soţie a lui Dinu Patriciu este unul cunoscut, de curând magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5 au cerut, la cererea Danei Patriciu, ca fiica afaceristului şi Melanie Chen, fosta parteneră de viaţă, să fie cercetate pentru furt. Dana Patriciu susţine că acestea au sustras în 2013, din locuinţa familiei, bunuri în valoare de 300000 de euro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ