Detalii ULUITOARE din viaţa lui DINU PATRICIU. CE făcea omul de afaceri cu BANII

| 13 iun, 15:29

5.000 de euro pe lună, plus bonuri de masă şi cazare la cele mai scumpe hoteluri din lume. Aşa îşi răsplătea Dinu Patriciu piloţii care urcau la bordul avionului său, un Cessena Citation XLS.

Avion personal, iaht şi vile luxoase. De toate acestea se bucura Dinu Patriciu. Om de afaceri prosper, bărbatul nu ţinea cont de bani atunci când venea vorba de confort, dar nici în ceea ce priveşte plata celor care lucrau pentru el.

Spre exemplu, piloţii care urcau la bordul avionului său, a cărui valoare ajungea la 12 milioane de euro, primeau nu mai puţin de 5.000 de euro pe lună, plus alte bonusuri, scrie presa tabloidă.

Citeste si: Dana Patriciu a câştigat lupta împotriva fiicelor miliardarului

„Afaceristul avea cei mai buni oameni la bordul avioanelor sale, Cessena Citation XLS. Nu se punea probleam să ia vreodată vreun comandant care să nu fie priceput în domeniu, întrucât aeronavele erau de lux şi extrem de pretenţioase”, au povestit surse apropiate lui Patriciu.

„De aceea, era generos şi la salarii. Le dădea piloţilor în jur de 5.000 de euro pe lună, bonuri de masă... În plus, îi caza la hoteluri numai de cinci stele şi le asigura şi masa, fireşete, tot la restaurante de fiţe”, au adăugat aceleaşi surse.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ