DEZVĂLURI: Cum a vrut Dan Voiculescu să îl declare bolnav pe Traian Băsescu

| 23 mar, 20:14

Fostul director editorial al trustului Adevărul Holding, Adrian Halpert, a povestit, pe site-ul reportervirtual.ro, cum a intenţionat Dan Voiculescu să-l declare bolnav pe Traian Băsescu, folosind ca punct de start ziarul ”Adevărul” pentru a lansa apoi o amplă campanie mediatică de susţinere a de suspendării fostului preşedinte al României pe motive medicale. Manevra era propusă chiar de mogulul de la Adevărul, Dinu Patriciu, scrie evz.ro.

Astfel, Adrian Halpert povesteşte cum Dinu Patriciu, patronul trustului Adevărul, l-a chemat în biroul său, în vara anului 2010, pentru a-i înmâna un document despre sindromul Wernicke-Korsakoff. Alături de Dinu Patriciu se afla şi Peter Imre.

„„E boala de care suferă Traian Băsescu. E grav bolnav. De la alcool. Nu mai poate conduce România. Trebuie să facem ceva”, i-a spus Dinu Patriciu lui Adrian Halpert. Conform documentului, boala de care ar fi suferit Traian Băsescu era o afectare permanentă a creierului, generată în special de carența de vitamină B1, carență obișnuită în cazul alcoolicilor cronici. Printre simptomele acestui sindrom s-ar fi numărat pierderile de memorie, inventarea de povești și situații sau halucinații. O astfel de boală ar fi fost perfectă pentru a pune la îndoială capacitatea lui Traian Băsescu de a conduce țara, după ce, în 2009, Mircea Geoană nu câştigase alegerile prezidenţiale.

Mai multe pe evz.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ