Testament Dinu Patriciu. Cum se împarte averea omului de afaceri

| 21 ian, 12:29

Lupta pentru averea lui Dinu Patriciu a fost clarificată. Testamentul omului de afaceri a fost citit, iar averea se va împărţi potrivit dorinţei sale. Cea mai mare parte din bani le revine fetelor, iar Dana Patriciu a fost dezmoştenită, chiar dacă legea îi conferă şi ei o parte din bani. 150 de milioane de euro vor ajunge la creditori, prezenţi şi ei la citirea testamentului.

Averea lui Dinu Patriciu se împarte între femeile din viaţa omului de afaceri, informează România TV. Cea mai mare parte va reveni, după achitarea datoriilor către creditori - 150 de milioane de euro - celor două fiice ale omului de afaceri. Acestea vor primi, împreună 70% din avere.

Mama fiicelor lui Dinu Patriciu ar urma să primească, potrivit testamentului, 5% din averea afaceristului, în timp ce soţia sa, Dana Patriciu, cu care se afla în plin proces de divorţ când a murit, a fost dezmoştenită. Totuşi, conform legii aceasta poate primi 12,5% din avere.

Tot 12,5% din avere i-a lăsat Dinu Patriciu şi lui Melanie Chen, cea care a avut grijă de el in ultimii ani ai vieţii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ