Basescu, despre "blestemul" de a spune cuiva "ruşine" şi "panaramele parlamentare" de la televizor

| 13 oct, 2014

Presedintele Traian Basescu a declarat ca exista jurnalisti de dreapta care sustin ca seful statului acorda sprijinul la prezidentiale fie lui Victor Ponta, fie lui Klaus Iohannis, afirmand ca cei doi "isi trimit toate panaramele parlamentare" la televizor.

Seful statului a sustinut o declaratie de presa, luni seara, de la Palatul Cotroceni, in care a subliniat ca nu ii va sustine pe Victor Ponta si Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, asacum afirma fiecare dintre cele doua tabere.

"Din pacate, exista si asa-numiti jurnalisti de dreapta care sustin acest demers. Nu le spun 'sa le fie rusine', sa nu li se intample ceva rau, ca suna ca un blestem cand o spun eu", a declarat Traian Basescu, facand referire la celebrul episod din campania la prezidentiale "sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu", in momentul in care a fost facut public un filmulet in care Traian Basescu lovea un copil.

Amintim ca Dinu Patriciu a incetat din viata in luna august a anului in curs.

Totodata, presedintele a catalogat clasa politica de dreapta drept degradata, daca se deda la astfel de atacuri.

"Ma uit cat de mare e degradarea si pe partea de dreapta, daca se ajunge la aceasta propaganda. Vai de capul romanilor daca vreunul dintre acesti doi oameni (Victor Ponta si Klaus Iohannis - n.red.) va ajunge sa fie presedintele romanilor", a punctat Traian Basescu.

Acesta a mai spus ca Victor Ponta si Klaus Iohannis "isi trimit toate panaramele parlamentare sa se ocupe de Basescu seara de seara la televizor in loc sa se ocupe de problemele serioase" ale tarii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ