Băsescu, despre cazul Turcescu: Nu cred că este ceea ce s-a declarat

| 14 oct, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, luni seara, că nu crede că jurnalistul Robert Turcescu a fost ofiţer acoperit aşa cum a afirmat public, şeful statului spunând că nu a avut nicio legătură cu declaraţia acestuia.

'A fost întâmplarea cu Robert Turcescu, am văzut speculaţiile 'este în legătură cu Băsescu, e pregătirea', iar eu nu am avut nicio legătură cu acea declaraţie din duminica în care Robert Turcescu s-a dus în emisiune. Habar nu aveam. (...) Am avut o relaţie extraordinar de deschisă cu Robert Turcescu şi vă spun foarte sincer: nu cred că este ceea ce s-a declarat sau că a fost', a afirmat Băsescu la Realitatea TV, el specificând si că nu a cunoscut faptul că acesta ar fi fost ofiter acoperit.

Întrebat, în context, de ce crede că Turcescu a făcut o astfel de declaraţie, şefului statului a spus că aceasta este 'o mare enigmă', el adăugând că a avut o bună relatie cu Turcescu ca jurnalist. De asemenea, preşedintele Traian Băsescu a arătat că ieşirea lui Turcescu a fost motivul pentru care a întârziat dezvăluirea numelui ofiţerului acoperit. 'Am vrut să o fac atunci, am vrut să o fac destul de repede (să anunţ ofiţerul acoperit- n.r.). (...) În siajul acelui scandal cu Robert Turcescu am fost obligat să amân discuţia încercând să o rup cât mai mult', a mai adăugat Băsescu.

Şeful statului a dezvăluit, luni seară, că ofiţerul acoperit despre care a vorbit este premierul Victor Ponta. 'Victor Ponta trebuie să recunoască că în perioada 1997-2001 a fost ofiţer acoperit al SIE (...). A fost ofiţer SIE, ceea ce explică şi propulsarea lui de la parchetul de la judecătoria de sector direct în Parchetul General', a afirmat şeful statului la Realitatea TV.

Citeşte şi: Atacul lui Băsescu la servicii vine în cel mai prost moment

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ