Reacţia lui Robert Turcescu în cazul Victor Ponta - ofiţer acoperit

| 14 oct, 2014

VICTOR PONTA OFIŢER ACOPERIT. Robert Turcescu, fostul jurnalist B1 TV,  care a recunoscut că a fost ofițer acoperit, a reactionat imediat la afirmațiile lui Traian Băsescu, care a spus că premierul Victor Ponta a fost ofițer acoperit al SIE.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Ponta va minţi, e acoperit de hotărârea de Guvern

"VV ( n.r Victor Viorel) Ponta ce va spune? Ca a fost sau ca n-a fost? Din proprie experienta stiu ca e foarte greu sa spui ca ai fost

Cu Dumnezeu inainte!", a scris Robert Turcescu pe Facebook.

Președintele a declarat, despre Robert Turcescu, că "N-am avut nicio legătură cu dezvăluirea lui Robert Turcescu. Eu am avut o relaţie foarte bună cu ziaristul Robert Turcescu. O spun foarte sincer, nu cred că este ceea ce s-a declarat".

Citeşte şi: Traian Băsescu: Victor Ponta a fost ofiţer SIE între 1997 şi 2001

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 oct, 2014
Adrian Razvan
Munca la domiciliu
Un job nou pentru toate varstele: operatori online, special pentru cei care au cunostinte minime de folosire a calculatorului! Oferim castiguri garantate si motivante: 300 de dolari lunar! Timp de lucru: 3 ore pe zi. Trimiteti textul "Info" la email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ