Ilie Sârbu: Lui Traian Băsescu s-ar putea să-i fie FRICĂ că aş putea face publice unele lucruri

| 14 oct, 2014

Ilie Sârbu, liderul senatorilor PSD, susţine că preşedintelui Traian Băsescu "s-ar putea să-i fie frică" că ar putea face publice unele lucruri pe care social-democratul le ştie, dar precizează că nu va face niciun fel de dezvăluiri deoarece el are "alt gen de caracter".

Senatorul Ilie Sârbu a declarat, pentru pressalert.ro, că este posibil ca Traian Băsescu să nu-i dea replici dure pentru că se teme ca nu cumva pesedistul să dezvăluie anumite lucruri despre dânsul.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Ponta va minţi, e acoperit de hotărârea de Guvern

"S-ar putea să fie și lucrurile la care se gândește Traian Băsescu că le-aș putea face publice, dar eu am un alt gen de caracter și nu aș face asta nici dacă m-ar jigni în cel mai rău mod. S-ar putea să-i fie frică, fiecare dintre noi avem greșeli, dar nu comentez și nu voi comenta niciodată", a explicat Ilie Sârbu.

Senatorul a ținut să precizeze că nu va face publice astfel de informații pentru că "sunt bărbat și bărbații cred că trebuie să se comporte ca atare": "Bărbații ca oameni politici sunt domni dacă se comportă ca mine, nu ca Traian Băsescu". Pesedistul crede că președintele României s-ar putea să aibă alte spaime, "s-ar putea să aibă sentimentul că unii oameni apropiați îl trădează".

Ilie Sârbu mai crede că Traian Băsescu are un altfel de comportament față de el: "Eu am spus multe adevăruri și atunci ce să mai spună? Să spună domnul Băsescu că nu îl pun în picioare dimineața consilierii? Nu poate să spună. Pentru Băsescu, minciuna a devenit un stil de viață, nici nu-și dă seama când minte".

Citeşte mai mult pe RomaniaTV.net.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 oct, 2014
Ion Gura de Aur
Sa intelegem ca lui traian basescu ii este mai *fricuta* de tata socru decit de D:N:A: -r pune cineva capat obrazniciilor si abuzurilor facute de basescu timp de 10 ani ca presedinte de tara,rasplatindu-l MACAR dublu cu atitea ani de puscarit. Nu ar gresi cu nimic,dind satisfactie poporului ca JUSTITIA functioneaza si pe seama lui. Prea multa batjocura de tara si de acest minunat popor. Dupa cit a batjocorit si bascalit Justitia,ar fi echitabil din partea ei sa-i dea o palma acolo unde il doare cel mai mult,inclusiv membrilor lui de familie ,viitori puscariabili, sa nu uitam nici de cuscrul sau Ionescu si de ginereii lui de mafioti certati cu legea.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ