Tăriceanu: Declaraţiile lui Băsescu ar trebui să îi trezească pe mulţi la realitate

| 14 oct, 2014

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu susţine că declaraţiile lui Traian Băsescu referitoare la Victor Ponta ar trebui "să îi trezească pe mulţi la realitate" şi să îi determine să ia o hotărâre cu privire la suspendarea preşedintelui.

"Eu m-am aşteptat demult ca această cerere (de suspendare a preşedintelui - n.r.) să fie susţinută mai larg şi mi s-a spus: 'Nu facem acest lucru pentru că îl introducem pe Băsescu în joc'. Ieri seară aţi avut o dovadă că nu cererea de suspendare sau nesuspendare îl determină pe Băsescu să acţioneze", a declarat Tăriceanu marţi, la Palatul Parlamentului.

În opinia sa, gestul lui Traian Băsescu nu este surprinzător.

"El a făcut aseară un gest care pentru mine nu este surprinzător în ceea ce priveşte maniera de a se comporta, dar sigur că este reprobabil. Sigur, ar putea ca această nouă ieşire a lui să trezească pe mulţi la realitate şi să ia o hotărâre, ceea ce mi-aş dori foarte mult. Nu trebuie să mai fac eu apel, cu toţii au văzut. Să le spun ceea ce ei văd? Asta este responsabilitatea fiecăruia", a afirmat preşedintele Senatului.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Ponta va minţi, e acoperit de hotărârea de Guvern

Citeşte şi: VICTOR PONTA OFIŢER ACOPERIT. Traian Băsescu: Ponta va minţi, e acoperit de hotărârea de Guvern

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ