Victor Ponta: Băiatul meu m-a întrebat dacă sunt spion şi i-am zis că nu, e dezamăgit

| 15 oct, 2014

Premierul Victor Ponta le-a spus miercuri miniştrilor reuniţi în şedinţa săptămânală a Executivului că în contextul acuzaţiilor că ar fi fost ofiţer acoperit al SIE, singura persoană pe care a dezamăgit-o în aceste zile este fiul său, Andrei, căruia i-a spus că nu a fost spion.

'Am o singură persoană pe care am dezamăgit-o. Băiatul meu aseară m-a întrebat: 'Tati, e adevărat? Eşti spion? Că aşa a zis Băsescu'. Şi am zis 'nu'. Şi mi-a zis: 'Ce păcat, ce tare ar fi fost!'. Acum, nici nu ştiam ce să-i spun. Să-l trimit pe domnul Băsescu să vorbească cu băiatul meu, dar băiatul meu este mult mai serios şi mai responsabil şi m-am gândit să-i spun adevărul, că asta e situaţia', a afirmat Ponta.

În prezenţa primarului general al Capitalei, Ponta a spus că l-a întrebat pe acesta cum a fost în campania electorală în 2008, când şeful statului l-a atacat continuu pentru a-l favoriza pe contracandidatul său.

'Mesajul pe care am vrut să-l dau cu primarul Oprescu lângă mine este că, în timp ce unii toată ziua sau în fiecare seară pe la televizor dau foc la ţară, noi reuşim să o ţinem în direcţia bună şi sunt convins că asta vom face în continuare. Şi vreau să vă mărturisesc un lucru: l-am întrebat pe domnul primar general cum a fost în 2008, când, tot aşa, îl ataca preşedintele ţării, ca să favorizeze pe contracandidat şi mi-a zis că i-a fost bine, că a câştigat. Cred că la fel îmi prinde şi mie bine', a mai afirmat prim-ministrul.

CITESTE SI VICTOR PONTA OFIŢER ACOPERIT. Traian Băsescu: Ponta va minţi, e acoperit de hotărârea de Guvern

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 oct, 2014
of of
intrbare
Oare copilul nu l-a intrebat pe ponta de ce are o mama de capatat? Pe criterii politice?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ