Emil Hurezeanu, despre atacul președintelui Băsescu la prezidenţiabili: Un război neoportun și întârziat

| 14 oct, 2014

După atacul dur al președintelui Traian Băsescu la adresa celor doi candidați la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis și Victor Ponta, jurnalistul Emil Hurezeanu a declarat că acesta „este un război neoportun'.

Emil Hurezeanu a declarat că atacul președintelui Traian Băsescu la adresa celor doi candidați a fost un moment încărcat. „A avut niște calificative foarte tari, foarte neprobate. Asta cu agentul mai crea un fel de potecă, un luminiș. E foarte complicat să mai creezi un suspans, când îi numești mincinoși sau oportuniști”, a spus Hurezeanu la Digi24.

„Nu sunt noutăți, dar domnul Băsescu și-a grupat, și-a compactat țintele. Iohannis și Ponta. Corupți, mincinoși și oportuniști. Sunt două probleme: sunt primii doi candidaț cu șanse în alegeri, potrivit sondajelor. Unul din ei va fi președinte. Suntem cu 20 de zile înaintea primul tur. Este un război neoportun, întârziat. Domnii Iohannis și Ponta or fi oportuniști, dar domnul Băsescu e clar neoportun.

Dacă ar fi fost vorba numai despre ei încă o puteam pune la capitolul „președinte îngrijorat caut ieșire la mare fără viitor președinte și contracandidat”, dar pledoaria pentru doamna Udrea creează o lipsă mare de echilibru. E o lipsă de adecvare, se pregătește să plece. Unul dintre cei înfierați de Traian Băsescu va fi președinte.

Nu cred în teoria că Băsescu îl avantaja pe un al treilea candidat, care nu era Elena Udrea. Alegerile îndreaptă vapoarele mari. Domnul Băsescu știe treburile acestea pentru că a fost și căpitan de vapor mare și președinte de țară mică”, a spus jurnalistul Emil Hurezeanu la Dgi24.

Citeşte şi: Prima reacţie a Elenei Udrea după ce Băsescu l-a acuzat pe PONTA că este ofiţer acoperit

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 oct, 2014
dalmatienii PSD
Moromete
A spus-o chiar tata socru, ilie sarbu, ca viorel ponta al lui, n-ar fi frut sa candideze la presedentie dar...baronii ...mazare, duicu, dragnea, bunea stancu, nicusor constantinescu....etc.etc astia il imping din spate caci altfel puscari-ai mananca la cat jaf si hotii au facut in astia 25 de ani..
De-astale sta -n gat la toti HOTII presedintele Basescu! cu el nu a reusit sa-si faca mendrele nici voiculescu, nici, vantu, nici patriciu...NIMENI!
Si HOTII astia toti care din banii nostrii si-au facut adevarate celule teroriste din trustrurile de presa si Tv, antena 3, Romania tv, unde vezi numai minciuna, dezinformae si manipulare numai si numai sa-i apere pe HOTI de LEGE si de puscarie!!
Dar n-o sa-i scape !
Si astfel de presa si astfel de televiziuni vor plati si ele odata si odata....
Singurul presedinte care le-a tinut piept si nu a facut pact cu HOTII Basescu a fost! Cu ilescu si nastase s-a furat ca-n codru! petrom, Petromidia, Romtelecom, Vulcan, Progresul, repubica, sidex...TOT..TOT.au dat astia si nimeni nu a scos o vorba!!
De constantinescu nici nu aice sa spui ca astaa stat la cutie, au furat toti cat -au mai putut si el s-a predat si a spusca a fost infrant de sericii...
dar cu Basescu le-a venit randul la toti HOTII sa dovedeasca cum de au facut milioane de euro....pentru ei si loazele lor...in timp ce tara a fost distusa si ncarata de datorii!!!!
Pa ei Base !!! Pa ei.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ