Albumul de gafe al lui Iohannis

| 18 oct, 2014

KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Gafă după gafă, Klaus Iohannis încearcă să-și croiască drumul spre Cotroceni. Practic, atunci când nu tace, Iohannis se asigură că declarațiile sale vor rămâne pentru posteritate, iar dacă nu ar fi de plâns derapajele îngrijorătoare pe care le face un om care vrea să fie președinte, am putea chiar să ne amuzăm pe seama lor.

KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Declarațiile șocante care îngroașă albumul de gafe al lui Iohannis aduc cu sine și un mare beneficiu pentru alegători, care pot vedea adevărata față a celui care le cere voturile pentru a conduce țara.

 

Ultimele două gafe majore ale prezidențiabilului ACL au avut un puternic ecou în mass-media și la nivelul societății civile și pe bună dreptate. Ca în majoritatea cazurilor, și în aceste cazuri, Iohannis a dat cu bățu-n baltă încercând să evite subiectul celor șase case și modul în care le-a achiziționat. Astfel, întrebat într-un interviu ce le transmite profesorilor, dar și românilor care au muncit cinstit și cu toate astea nu au reușit să strângă suficient de mulți bani pentru a avea șase case, scump la vorbe ca de obicei, Iohannis a răspuns sec „ghinion”. Prins în corzi de către intervievator, Iohannis a refuzat să mai vorbească despre acest subiect: „vreţi să discutăm pe educaţie sau pe casele mele?”. Gafa lui Iohannis este cu atât mai mare cu cât candidatul ACL susține că și-a achiziționat cele șase imobile din salariul de profesor și din banii de meditații, iar nu datorită norocului. „E un lucru interesant că un candidat dacă a muncit la viaţa lui şi a adunat ceva, devine suspect în ochii strategi şi partide. Le-am cumpărat cu banii mei, făcuţi din muncă cinstită. Absolut cinstită. Am fost şi profesor”, argumentează Iohannis.

 

CITEȘTE ȘI: ”Profesorul” Ghiniohannis și soarta cadrelor didactice din România

 

Același interviu, o a doua gafă majoră – candidatul ACL nu mai ține minte nici câți bani lua pe ședința de meditație și nici în ce mod primea banii. Să înțelegem că Iohannis are pierderi de memorie în condițiile în care la o diferență mai mică de timp față de cei 30 de ani cât durează un credit imobiliar pentru o persoană normală nu mai știe cum a adunat banii necesari pentru cumpărarea celor șase case. Chiar dacă Iohannis a declarat că cele șase case au fost achiziționate din bani strânși din salariul de profesor și meditații, acesta nu a știut să răspundă la o întrebare simplă - cât costa o oră de meditații. „Nu-mi amintesc, dar putem sa verificam”, a spus Iohannis. Jurnalistul l-a întrebat dacă primea banii în mână sau în plic sau în alta variantă, dar prezidențiabilul nu a putut răspunde nici la această întrebare. „Nu imi amintesc”, a spus Iohannis din nou.

 

Nu mai departe, cu doar câteva zile înainte, Klaus Iohannis făcea dovada faptului că nu știe care este valoarea salariului minim pe economie sau cea a salariului mediu în orașul al cărui primar este. Poate așa se explică și de programul său prezidențial conține atâtea gogomănii și implementat ar crea o gaură de 6 miliarde la buget și ar băga România în procedura de deficit excesiv.

 

O altă gafă care trădează o vulnerabilitate extraordinar de mare ca candidatului ACL este necunoașterea Legii Fundamentale a statului. În două ocazii diferite, Iohannis nu a știut să răspundă unor întrebări punctuale referitoare la articolele Constituției, cu precădere la cele referitoare la rolul președintelui, funcție la care Iohannis aspiră.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 oct, 2014
Nitu Mihai
JOS IOHANNIS!
Poate vreti sa megeti in vizita la Iohannis, cine stie?! Sa va alegeti casa, ca aveti de unde!!!!
" O stire bomba despre Johannis : Iată imobilele achiziţionate (şi adresele lor), în ordine cronologică:
Casa nr. 1 – str. Bâlea, nr 29 (unde şi locuieşte); apartament cu 4 camere.
Casa nr. 2 – str. Pedagogilor, nr. 14. Este vorba despre un apartament cumpărat pe baza legii 112. Potrivit documentelor prezentate la achiziţie, familia Iohannis a făcut fals în declaraţii, scriind negru pe alb că nu deţin nicio altă casă.
Casa nr.3 – str. N. Bălcescu, nr.29, un imobil ultracentral enorm.
Casa nr.4. – str. Someşului, nr. 13 (o vilă superbă în centrul Sibiului, cu o grădină generoasă de jur împrejur);
Casa nr.5. – str. Măgura nr. 9;
Casa nr.6. – str. Măgura nr. 11 (două case alăturate)
Casa nr.7. – str. G-ral Magheru, nr. 35. Este un imobil pierdut în instanţă de Klaus Iohannis, în 2005, printr-o sentinţă definitivă şi irevocabilă, la care primarul Sibiului nu doreşte încă să renunţe"

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ