Dan Şova: Iohannis este candidatul care nu ştie şi nu îşi aminteşte nimic

| 17 oct, 2014

Klaus Iohannis este candidatul care "nu ştie şi nu îşi aminteşte nimic", a declarat vineri purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova.

"Iohannis minte. Dacă într-adevăr nu îşi aduce aminte de câţi bani a încasat şi cum i-a încasat din meditaţii, atunci aceasta este dovada clară a faptului că cele multe case ale domniei sale le-a dobândit din cu totul alte venituri, despre care nu ştim nimic. ACL şi echipa de susţinători băsişti ai primarului Sibiului nu înţeleg că ghinionul lor este de fapt chiar Klaus Iohannis, un om pe care românii nu îl vor vota pentru că nu este în stare să fie sincer cu ei", a susţinut Dan Şova într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit acestuia, peste o lună ia sfârşit mandatul "unui preşedinte care i-a înşelat pe români, care i-a minţit fără scrupule, care a dobândit terenuri şi case în valoare de milioane de euro, în timp ce românii strângeau cureaua".

"Nu acceptăm ca acest model de preşedinte să fie continuat de Klaus Iohannis, o persoană care nu are tăria de caracter să fie sincer cu românii şi să ne spună, o dată şi pentru totdeauna, care este provenienţa banilor cu care a achiziţionat 6 case", a mai spus Dan Şova.

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat miercuri, la Gândul Live, că şi-a cumpărat casele "prin muncă cinstită" iar întrebat ce le transmite celor care au aceeaşi profesie cu el, dar nu au mai multe locuinţe, liderul liberalilor a răspuns: "Ghinion...".

Citeşte şi: Hurezeanu explică gafa EPICĂ a lui Klaus Iohannis: Își protejează soția

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 oct, 2014
miha
INFORMATII
Cautam persoane sa lucreze ca operatori online part-time, intr-un program de lucru de 2-3 ore pe zi(chiar mai putin dupa ce va obisnuiti cu activitatea), program de lucru care vi-l faceti dumneavoastra . Activitatea se desfasoara in mare parte pe internet si veti primii toate instructiunile necesare. Cereti mai multe detalii la [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ