Valeriu Zgonea: Candidatul Klaus "Ghinion" Iohannis nu trebuie să ajungă preşedinte

| 16 oct, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. 'Candidatul Klaus 'Ghinion' Iohannis nu poate şi nu trebuie să ajungă preşedintele României', a afirmat joi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

"Domnul Klaus 'Ghinion' Iohannis demonstrează în fiecare zi românilor că nu trebuie să devină Preşedintele României. Dacă s-ar întâmpla acest lucru, ar urma cinci ani de ghinion pentru ţară. Este jignitor şi inacceptabil, nu doar pentru profesori, ci pentru milioanele de români care muncesc cinstit pentru a-şi cumpăra o casă, modul în care domnul Klaus 'Ghinion' Iohannis înţelege să răspundă la o întrebare de interes public: Cum a reuşit, dintr-un salariu de profesor şi din meditaţii nefiscalizate, să achiziţioneze, nu una, ci şase case?', a declarat Zgonea într-un comunicat.

Citeşte şi: Iohannis nu știe câți bani a luat din meditații, dar știe că i-au ajuns de șase case

El a susţinut că, în loc să dea 'un răspuns clar şi sincer la această întrebare simplă, domnul Klaus 'Ghinion' Iohannis se încurcă în explicaţii'.

"Uită astăzi cea a declarat ieri şi, în final, le spune cu aroganţă românilor care nu au putut să-şi cumpere şase case că au avut 'ghinion'. Un astfel de candidat nu poate şi nu trebuie să ajungă Preşedintele României!', a argumentat preşedintele Camerei Deputaţilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ