Aroganţa face casă bună cu Iohannis

| 16 oct, 2014

Domnule Klaus Iohannis, am fost un simpatizant al dumneavoastră până în momentul în care am început să vă cunosc. Aroganţa afişată în emisiunea de miercuri mi-a adus aminte de Trăian Băsescu. Din păcate pentru domnia voastră aroganţa a dus la ghinion.

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat că şi-a cumpărat casele „prin muncă cinstită”. Fiind întrebat ce le transmite celor care au aceeaşi profesie cu el, dar nu au mai multe locuinţe, preşedintele PNL a răspuns: „Ghinion...”. Această atitudine trădează faptul că lui Iohannis nu-i pasă de oameni şi că este un oportunist, care urmăreşte numai funcţii.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS PROGRAM PREZIDENŢIAL. Cum arată "România lucrului bine făcut"

De asemenea, pe toată durata emisiunii de miercuri a afişat o atitudine superioară şi arogantă, care seamănă izbitor de mult cu cea a lui Băsescu. Acum, simbioza dintre cei doi este perfectă: au acelaşi mesaj, afişează aceeaşi aroganţă şi sunt înconjuraţi de politicieni care au făcut mult rău acestei ţări (Blaga, Udrea, Boc, Flutur, Blejnar şi mulţi alţii).

Mai mult, explicaţiile privind provenienţa banilor pentru cele şase case au fost total neconvingătoare. Mai întâi a spus că banii provin din darul strâns la nuntă, după care de la părinţi, iar în cele din urmă din meditaţii, însă nu-şi aminteşte cât costau orele de meditaţie la fizică de pe urma cărora a reuşit să-şi cumpere o casă de 75.000 de mărci. De aici, rezultă că Iohannis minte cu privire la provenienţa banilor pentru case şi că trebuie să ofere explicaţii autorităţilor abilitate.

Citeşte şi: Klaus Iohannis candidat. Confesiunea religioasă – o problemă pentru Klaus Iohannis în relaţia cu electoratul

Nu în ultimul rând, Klaus Ghinion Iohannis e total nepregătit pentru a fi preşedintele României. În primul rând, nu ştie lucruri esenţiale legate de economia României, cum ar fi valoarea salariului minim. De asemenea, nu ştie cât e valoarea salariului mediu în Sibiu. Mai mult, lipsa de competenţe pe probleme economice se vede şi din programul său prezidenţial. A propus o serie de măsuri fără a preciza sursele de finanţare şi care necesită un surplus  la buget de peste 6,6 miliarde de lei. Singura modalitate de a face rost de acei bani este de a tăia salariile şi pensiile ca în 2010 sau de a impune noi taxe şi impozite. Or, de un asemenea preşedinte, care să continue politica lui Băsescu, România nu mai are nevoie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 oct, 2014
Ambasadorul
Ponta nu stie ce este MTO...
se califica ca un bun presedinte
Ponta este spasit,politicos,inteligent si doctor in drept..
daca ar fi sa ne luam dupa o comisie de etica,n-ar fi chiar doctor,ar fi un fel de felcer..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ