Ponta, despre casele lui Iohannis: E foarte urât să spui că profesorii care nu au şase case au avut ghinion

| 16 oct, 2014

Alegeri prezidențiale 2014. Victor Ponta consideră că liderului PNL, Klaus Iohannis, nu-i pasă de 'oamenii obişnuiţi', făcând referire la felul în care liberalul a reacţionat într-un interviu susţinând că profesorii care nu au reuşit să-şi cumpere din muncă cinstită şase case au avut ghinion.

"Adevărul este că lui Klaus Iohannis nu îi pasă de oamenii obişnuiţi, cu probleme şi griji. Mi se pare foarte urât să spui că profesorii care nu au şase case au avut 'ghinion' în viaţă', a scris Ponta pe contul său de Facebook.

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat miercuri, la Gândul Live, că şi-a cumpărat casele 'prin muncă cinstită' şi întrebat dacă îi înţelege pe profesorii care îşi pun problema de ce nu au şi ei mai multe locuinţe, liderul liberalilor a răspuns: 'Ghinion...'.

'Înţelegeţi-i şi pe oamenii ăia care sunt profesori, învăţători, educatorii când se întreabă: 'eu cu ce am greşit? de ce nu am reuşit ca prin muncă cinstită, ca domnul Iohannis, să am şase case?'', i-a spus moderatorul pe Iohannis, care a replicat: 'Ghinion...'.

Moderatorul a revenit cu întrebarea 'Au ghinion?'. 'Eu am ghinion. Acum ce vreţi, să discutăm pe educaţie sau pe casele mele? După părerea mea, salariile în învăţământ sunt mult prea mici, dacă asta a fost întrebarea, dacă aia cu casele a fost întrebarea, da, prin muncă cinstită', a răspuns Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 oct, 2014
un cititor
URMASUL TOVARASULUI ILICI,AR FACE MAI BINE, PENTRU BINELE TARII SA-SI DEA DEMISIA DEFINITIV DIN TOT SI TOATE PE UNDE SI-A BAGAT "COADA". TOVARASUL Ion Ilici ILIESCU,spunea zilele trecute despre Ponta:" e un băiat inteligent".Cat de INTELIGENT poate fi IUDA,care si-a vandut SUFLETUL pentru un pumn de bani...?!Va rog frumos RASPUNDETI dumneavoastra...!In schimb sasu' TACE si FACE.In SIBIU OAMENII l-au ales in proportie de 80-90%.Ponta a FOST si ESTE la PUTERE...Se VEDE INTELIGENTA lui.AR FI TREBUIT sa CASTIGE din PRIMA [fara DREPT de apel pentru ceilalti candidati] cu 80-90%...!Pentru ca DREAPTA nu-i UNITA sasu' va CASTIGA in TURUL II cu 60%.In 2019 sasu' va CASTIGA din PRIMA CU 80-90%...!Chiar si cei care astazi-l "injura" in 2019-l vor VOTA.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ