România TV: Traian Băsescu are semnele bolii Parkinson

| 15 oct, 2014

România TV  prezintă informaţii uluitoare şi dovezile despre stare de sănătate a preşedintelui Traian Băsescu, informaţii ascunse chiar de serviciile secrete. Potrivit România TV, Traian Băsescu prezintă semnele bolii Parkinson.

Potrivit unor imagini difuzate de România TV,sunt mai multe ipostaze în care preşedintele a fost surprins şi în care nu şi-a mai putut ascunde boala de care suferă. Surse medicale au confirmat însă pentru România TV faptul că preşedintele a suferit şi două atacuri cerebrale în timpul celui de-al doilea mandat. Imaginile dovedesc din nou acest lucru. Potrivit România TV, Traian Băsescu a apărut cu semne evidente ale atacurilor cerebrale: într-unul din acestea preşedintelui nu-şi putea mişca mâna dreaptă, într-un altul mână stângă.

Potrivit aceloraşi surse medicale citate de România TV, Traian Băsescu a fost internat în mare secret la Spitalul Militar din Bucureşti. De asemenea, a fost operat într-o clinică din Viena. Vorbim despre informaţii ţinute ascunse de serviciile secrete ale statului. De altfel, chiar şi în apariţiile recente Traian Băsescu îşi trădează suferinţa. Ieşirile necontrolate, tremuratul continuu şi izbucnirile sale pot fi citite de acum într-o altă cheie în condiţiile în care există justificări medicale pentru toate acestea.

De-a lungul timpului, la sfârşitul fiecărui an, Administraţia prezidenţială anunţă că preşedintele îşi făce analizele medicale. Atât. Nicio vorbă în plus.

"Sunt mai sănătos decât toţi patrinii voştri la un loc şi la minte şi la corp", spunea Traian Băsescu în martie 2010. Preşedintele nu a mers, însă, la spital doar pentru analize.

De-a lungul timpului, şeful statului a suferit mai multe intervenţii chirurgicale. În 2006, Traian Băsescu a fost operat de hernie de disc la Spitalul Universitar din Viena. Preşedintele s-a plâns de bâjbâiala medicilor din România şi a afirmat că era deja amorţit de la mijloc în jos atunci când SPP a hotărât să-l urce în avion şi să meargă în Austria.


Citeste mai mult pe RTV.NET.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 oct, 2014
tyrex
Gunoiul asta are toate semnele bolilor ; alcoolism, paranoia, schizofrenia, parkinson, basedof, alzameir , turbare si cea mai rea ARE BOALA PE POPORUL ROMAN SI PE ROMANIA. Acum isi pregateste pe sest fuga din tara sa scape de puscaria care-l paste pe viata. Marlania si inconstienta specifice acestui putregai il imping rapid la pierzanie, iar groparul lui va fii in primul rand kurva de Udrea asistata din intuneric de dementa komisar komunist Macovei. A uitat zicala ca femeia te ridica femeia te omoara. Dumnezeu nu doarme si nu sa cu parul.
16 oct, 2014
Jules
Tyrex
Iar tu, la fel ca ponta, aveti o singura boala : boala copiilor !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ