Reacţia lui Băsescu la insinuările că ar fi bolnav: Am o singură boală...o boală pe hoţi

| 16 oct, 2014

Traian Băsescu a declarat că este sănătos şi că orice ziarist se poate interesa de sănătatea sa. Traian Băsescu a reacţionat după ce seara trecută România TV a dezvăluit că şeful statului are probleme de sănătate.

"Am văzut că o televiziune s-a coborât extrem de jos şi a vorbit despre atacuri celebrale, internări prin spitale, la Spitalul Militar. Vreau să spun că în cei zece ani de mandat nu am avut nimic. De altfel, autorizez public pe cei zece medici care mă consultă periodic să dea informaţii oricărui ziarist care se interesează de sănătatea mea. Am o singură boală, am o boală pe hoţi, iar ea nu se tratează”, a spus şeful statului.

Citeşte şi: România TV: Traian Băsescu are semnele bolii Parkinson

Potrivit unor imagini difuzate de România TV,sunt mai multe ipostaze în care preşedintele a fost surprins şi în care nu şi-a mai putut ascunde boala de care suferă. Surse medicale au confirmat însă pentru România TV faptul că preşedintele a suferit şi două atacuri cerebrale în timpul celui de-al doilea mandat. Imaginile dovedesc din nou acest lucru. Potrivit România TV, Traian Băsescu a apărut cu semne evidente ale atacurilor cerebrale: într-unul din acestea preşedintelui nu-şi putea mişca mâna dreaptă, într-un altul mână stângă.
Tag-uri: traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ