Preşedintele Băsescu participă la summitul Uniunea Europeană-Asia

| 15 oct, 2014

Traian Băsescu, preşedintele României, participă în perioada 16-17 octombrie la summitul Uniunea Europeană-Asia care are loc în Italia, la Milano.

Conform unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, plecarea aeronavei prezidenţiale va avea loc joi dimineaţa, fiind precedată de o declaraţie a preşedintelui Traian Băsescu de la ora 10.40. La ora 15.00 va avea loc sesiunea de deschidere a summitului, urmată de sesiunea plenară a Parteneriatului Parlamentar Asia-Europa.

De la ora 16.50, Traian Băsescu va susţiune o alocuțiune în cadrul primei sesiuni plenare cu tema "Promovarea cooperării financiare și economice între Asia și Europa prin intermediul unei conexiuni îmbunătățite", urmată de participarea la o altă sesiune plenară.

Preşedintele României este invitat la dineul oferit de omologul său italian, Giorgio Napolitano, oferit în onoarea şefilor de delegaţii. În cursul zilei de vineri, Traian Băsescu va participa la sesiunea restrânsă a summitului şi la sesiunea de închidere, de la ora 13.30.

Citeşte şi: România TV: Traian Băsescu are semnele bolii Parkinson

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ