Victor Ponta: Există în Codul Penal incriminate toate faptele domnului Băsescu, trebuie doar aplicat

| 15 oct, 2014

Victor Ponta a declarat miercuri, la Târgu-Jiu, că este convins că după data de 21 decembrie prevederile Codului Penal vor fi aplicate în cazul faptelor comise de preşedintele Traian Băsescu.

"Există în Codul Penal actual prevăzute şi incriminate toate faptele domnului Băsescu, trebuie doar aplicat şi sunt convins că după 21 decembrie se va aplica", a afirmat Ponta.

În context, el a precizat că nu răspunde la acuzaţiile aduse de senatorul Valer Marian, menţionând totodată că se aştepta la mai multă responsabilitate din partea preşedintelui Traian Băsescu şi a candidatului Alianţei Creştin Liberale (ACL) la prezidenţiale, Klaus Iohannis, care au preluat afirmaţiile parlamentarului.

Citeşte şi: Victor Ponta: În încercarea de a mă lovi electoral, Băsescu a atacat justiţia şi serviciile de informaţii

"Domnul Băsescu şi domnul Iohannis au invocat acuzaţiile unui coleg senator, domnul Valer Marian, şi au zis că n-am răspuns la ele. Am crezut că nu trebuie să răspund, pentru că domnul senator Valer Marian n-a zis doar că sunt ofiţer acoperit, lucru care dacă aş fi fost, aş fi fost mândru. A spus şi că mi-am omorât tatăl şi vreau să ştiţi că tatăl meu a murit în 1992 de cancer, a spus şi că sunt homosexual şi mulţumesc că deocamdată nu m-au întrebat copiii mei ce înseamnă acest lucru şi dacă e adevărat sau nu. A spus foarte multe lucruri de acest gen. Eu înţeleg să nu răspund la aceste lucruri, chiar dacă aceste acuzaţii sunt preluate tocmai de domnul Băsescu şi de domnul Iohannis, cei care ar trebui să aibă mai multă responsabilitate. Înţeleg să încasez, pentru că eu cred că fiecare din cei de aici aţi încasat foarte multe lucruri nedrepte (...)', a spus Ponta.

Candidatul Alianţei Electorale PSD-PC-UNPR a mai spus că atacurile venite din partea preşedintelui Traian Băsescu şi a candidatului ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, 'nu îl ating', subliniind că peste circa o lună 'o să facem dreptate până la capăt'.

"Eu cred că politica nu-i făcută doar din mizerii şi din astfel de oameni, cred că domnul Băsescu şi domnul Iohannis nu mă pot atinge cu adevărat şi cred că experienţa de la Târgu-Jiu şi de la Gorj ne-au arătat tuturor că acolo unde suntem loviţi cu asemenea arme, de fapt suntem mai puternici, şi că de fiecare dată oamenii ne-au votat mai mult şi noi am făcut mai multe lucruri bune. Ce spun domnul Băsescu şi domnul Iohannis despre familia mea, despre mine, eu cred că mă uit în jurul mesei şi ştiu că toţi au păţit, la nivelul lor, ce am păţit şi eu la nivel naţional şi şi-au văzut de treabă, au fost votaţi, şi-au făcut treaba şi cred că acesta e singurul lucru care rămâne, mai ales că mai sunt 32 de zile şi cred că o să facem dreptate până la capăt', a mai afirmat acesta.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 oct, 2014
muc cel mic...
Pontaxe
Dute si-npuscate viorele!!!! Esti muci. Nici pana la glezne nu-i vi tu lu Base!! Esti muc cel mic crescut de voiculescu.
Fara antena 3 si romania tv ale infractorilor , erai pe langa moilceanu, alt voinic ca si tine. numai la antena 3 se unfla muschii pe tine si faci pe viteazul ca-n rest miau...miau...pisicut!
de-abia atept sa vad ziua cand te-r lua aia de la haznaua 3 in buze...sa vad pe unde scoti tu camasa!!!
Ca in curand prosteala si manipularea o sa se termine..or sa se tezeasca si fraierii pe care i-ati facut din vorbe si tv...si-osa dea cu vide pamanttoata tara...
Hoti cu HOTII situ esti in fruntea lor asa cum a spus tata socru...si oamenii cinstiti cu oamenii cinstiti... Si ei il au in fruntealor si-l sustin pe presedintele Basescu...
Haideti iesti la lupta daca aveti bilute in nadragi...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ