Iohannis nu știe câți bani a luat din meditații, dar știe că i-au ajuns de șase case

| 16 oct, 2014

Răspunsuri năucitoare ale lui Klaus Iohannis la întrebările despre averea sa: nu îşi aminteşte câţi şi cum lua banii pentru meditaţii, dar susţine în continuare că așa a reușit să se lanseze în afaceri imobiliare. Profesorilor mai puţin înstăriți le transmite “Ghinion”!

După ce a fugit de întrebările jurnaliştilor de la conferinţa de presă, Klaus Werner ‘Ghinion’ Iohannis a acordat un interviu unei publicaţii online apropiate și tot a reușit să o dea de gard ca la manual.

Întrebat de moderator „cât costa o oră de meditații cu profesorul Klaus Iohannis", candidatul a refuzat să răspundă, spunând că nu își amintește. Candidatul susține că nu își amintește nici modul cum primea banii de la elevi.

Iohannis l-a întrebat la rândul său pe moderator dacă știe cât costă o oră de meditații și a adăugat amuzat că „un om care nu își amintește și unul care nu știe fac casă bună". „Sau șase case bune", a precizat jurnalistul Gandul.

Rugat să se pună în poziţia unui profesor care a muncit o viaţă întreagă, dar nu a reuşit să dobândească o avere de tipul acesta, Iohannis a răspuns sec “Ghinion”.

Citeşte şi: Ponta, despre casele lui Iohannis: E foarte urât să spui că profesorii care nu au şase case au avut ghinion

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ