Victor Ponta la 25 de ani. Imagini cu cel mai tânăr procuror de la acea vreme

| 17 oct, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Un post de televiziune a difuzat imagini cu premierul Victor Ponta din anul 1997, când era procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 5.

VICTOR PONTA CANDIDAT. Premierul a fost invitatul lui Mihai Tatulici într-o emisiune unde a vorbit despre cariera sa de procuror.

”Poate sunt tânăr, dar majoritatea magistraţilor sunt apropiaţi de vârsta mea. Suntem cel mai puţin afectaţi de sechelele comunismului şi putem fi acuzaţi de lipsă de experienţă, de multe alte lucruri, dar nu de lipsă de bunăvoinţă”, declara Victor Ponta.

În ceea ce priveşte cel mai mare defect al său, premierul spunea la acea vreme "îmi lipseşte ceea ce le lipseşte tuturor tinerilor din generaţia mea: răbdarea", iar "faptul că sunt tânăr nu am fost atins de viruşii trecutului şi că pot să gândesc într-un mod cât mai modern şi adecvat" constituie cea mai mare calitate a lui.

VEZI AICI VIDEO cu Victor Ponta la 25 de ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ