Victor Ponta: În ţara asta, e unul singur căruia o să-i tăiem pensia

| 16 oct, 2014

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, la alegerile prezidenţiale le-a transmis pensionarilor, joi, la un miting electoral organizat în oraşul brăilean Ianca, că nu vor mai fi tăiate pensiile în România decât unui singur om, el făcând referire la preşedintele Traian Băsescu.

"Sunt mândru că în mandatul meu nu a tăiat nimeni niciun leu de la pensiile cuiva şi nu o să se mai întâmple niciodată lucrul acesta. Merg prin ţară să le spun pensionarilor că nimeni în ţara asta nu le va mai tăia vreodată vreo pensie, că în ţara asta e unul singur căruia o să-i tăiem pensia. Cum v-a tăiat el pensia vouă, aşa o să i-o tăiem şi noi lui", a declarat Ponta.

Premierul le-a promis, cu această ocazie, locuitorilor oraşului Ianca, că le va înlocui avionul situat în centrul oraşului, care reprezintă emblema localităţii şi aminteşte de fostul aeroport militar, care a fost timp de peste 60 de ani elita aviaţiei militare.

"Când mă întorc la Ianca, vreau să vă fac un cadou: vreau să vă schimb avionul acesta părăginit, bătut de ploaie şi vânt de foarte mult timp şi să vin cu un avion nou", a precizat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 oct, 2014
Sandu
Ai gresit
Pensia pe care trebuie s-o tai e aia a lui Iliescu
17 oct, 2014
tadeus
Care
pensii taiate sa va ia dracu
Au fost taiate pensi la acei militari de birou pupincuristi de Ceausescu
Cine a fost ministru Apararii nu cumva Gabriel Oprea
Sunteti niste jigodii mincinoase impreuna cu plagiatorul, mitomanul, coruptul, lasul, megalomanul , care nu va iesi presedinte si care va trebui sa plateasca toata mizeria creata
16 oct, 2014
Anamaria
Loc de munca sigur, simplu si legal!
Daca esti responsabil, increzator, perseverent si hotarat sa-ti capeti independenta financiara nu-ti ramane decat sa soliciti informatii la adresa de email: [email protected].

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ