Dan Diaconescu: Sunt singurul dintre candidaţi care chiar aş şti ce să fac cu România

| 17 oct, 2014

Candidatul PP-DD la alegerile prezidenţiale, Dan Diaconescu, este de părere că românii vor un preşedinte foarte puternic şi spune că el va încerca să fie un asemenea lider, un şef de stat ''care să preia tot ce a fost bun de la Nicolae Ceauşescu şi să nu facă tot ceea ce au făcut rău Băsescu, Constantinescu, Iliescu şi Ceauşescu''.

El afirmă, într-un interviu acordat Agerpres, că preşedintele ar trebui să conducă efectiv România din toate punctele de vedere, pe modelul american. Candidatul PP-DD la Preşedinţie crede că va prinde ''in extremis locul doi în finala din luna noiembrie''.

''Sunt singurul dintre candidaţi care am lucrat doar în domeniul privat, cu un oarecare succes, şi sunt singurul om de afaceri, ca să zic aşa, din cei 14 candidaţi care chiar aş şti ce să fac cu România, o Românie privită ca o mare Societate pe Acţiuni, în care 20 de milioane de oameni sunt acţionari şi desigur câţiva oameni aleşi de ei sunt membrii acelui board şi conduc acea companie'', mai spune Dan Diaconescu, în interviu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 oct, 2014
andrei
au mai fost sondaje mincinoase si in anii trecuti!
DD va intra in finala!
Tineti cont ca marea majoritate a celor care-l voteaza nu au internet!Daca mai adaugi si faptul ca proiectul de tara este coerent si promitator poti intelege ca exista sansa unei surprize majore!
Multi oameni scoliti se feresc sa-si dezvaluie afinitatea fata de programul celor 100 de puncte!
Cititi-l daca nu ati facut-o si veti fi surprinsi!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ