Monica Macovei: Sunt peste două milioane de români care vor să fiu preşedinte

| 17 oct, 2014

Candidatul independent la Preşedinţia Monica Macovei a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Cluj, că ar exista două milioane de români care ar prefera-o în funcţia de preşedinte, dar care ezită să o voteze deoarece consideră că nu ar avea şanse.

'Dacă mă vor vota toţi cei care spun că m-ar vota dar că nu am şanse, câştig din primul tur. Vă aduc aminte că în primul tur se votează întotdeauna cu sufletul, cu inima, votezi pe cine vrei, votezi cu omul în al cărui proiect crezi, votezi cu omul în care crezi, cu cel care este altfel decât ceilalţi, pentru că ne-am săturat de ceilalţi, de clasa politică care de 25 de ani ne fură. Deci, în primul tur, dacă ai un candidat, nu votezi răul cel mai mic, cum votăm de 25 de ani, ci votezi un preşedinte pe sufletul tău. Votul util se dă - dacă se dă şi se calculează - numai în turul II. Sunt peste două milioane de oameni care vor să fiu preşedinte şi dacă toţi mă votează, am câştigat alegerile', a afirmat Monica Macovei.

Aceasta a mai spus că, spre deosebire de alţi candidaţi, nu este marioneta nimănui, nu are interese ascunse în spate şi nici partide politice.

În cadrul vizitei în judeţul Cluj, Monica Macovei are programate mai multe întâlniri cu cetăţenii din Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii, Dej şi Gherla. De asemenea, în cursul serii de vineri ea are programată o întâlnire cu reprezentanţi ai comunităţii IT din Cluj, iar sâmbătă dimineaţă urma să viziteze târgul de vechituri Oser din Cluj-Napoca.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ