ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ce inițiativă are Victor Ponta pentru tinerii din diaspora

| 18 oct, 2014

Prim-ministrul Victor Ponta a dat un semnal tinerilor plecaţi în străinătate să revină în ţară pentru a-şi construi o viaţă în România printr-un set de facilităţi care sprijină persoanele tinere să îşi găsească locuri de muncă şi extinderea programului Prima Casă, a afirmat sâmbătă preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

El spune că au trecut anii în care preşedintele le transmitea tinerilor că nu au decât să plece în alte ţări, să îşi găsească acolo un loc de muncă. 

"Victor Ponta este cel care a dat speranţă tinerilor pregătiţi în alte ţări că pot face performanţă în România, iar ţara noastră le poate oferi condiţiile pentru un trai mai bun. Avem o mulţime de tineri care şi-au început cariera afară şi care pot să revină, să aibă rezultate în ţara lor natală, iar Victor Ponta a dat un exemplu în sensul acesta, aducând în Guvern tineri bine instruiţi", a adăugat deputatul PSD, Claudiu Manda.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 oct, 2014
cutucutu
Daca asemenea tineri aduce Ponta ca ministrul finantelor, care in fata Presedintelui ,asteapta ca Ponta sa-i sopteasca, mai bine, lipsa
19 oct, 2014
tadeus
Vai mama ta
mincinosii vad ca abunda pe siteul vostru.
Cine crede ca se mai intoarce intr-o tara unde hotii sunt la putere.
Nu veti citiga alegerile cu toate laturile pe care le arunca Ghita si Sultanescu.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ