ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Șova despre GAFA MAJORĂ a lui Klaus Iohannis

| 19 oct, 2014

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, consideră că întâlnirea dintre candidatul ACL la prezidenţiale Klaus Iohannis şi europarlamentarul german Elmar Brok reprezintă o nouă gafă a liderului liberal.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Într-o încercare evidentă de a arăta că are şi sprijin extern, Klaus Iohannis a făcut o nouă gafă afişându-se alături de europarlamentarul german Elmar Brok, cel care la începutul acestui an a cerut ca românii imigranţi să fie amprentaţi în Uniunea Europeană. Dintre toţi reprezentanţii popularilor europeni care l-ar fi putut susţine, Iohannis l-a ales tocmai pe cel care i-a dispreţuit şi umilit public pe români, sugerând ca aceştia să fie trataţi precum nişte animale. Acesta este respectul pe care îl afişează Klaus Iohannis faţă de români, aliindu-se cu un asemenea personaj care ne duşmăneşte?", afirmă Şova, într-un comunicat remis duminică AGERPRES. 

În opinia lui Şova, "chiar şi dacă europarlamentarul Elmar Brok este singurul politician din străinătate care îl sprijină pe Iohannis, candidatul PDL-PNL nu are voie să se alieze cu acesta". 

"Iohannis ori gândeşte precum Elmar Brok despre români, ori acesta a făcut o nouă mare gafă!", a conchis purtătorul de cuvânt al PSD. 

De asemenea, senatorul PSD Daniel Savu a apreciat şi el, într-un comunicat transmis duminică AGERPRES, că întâlnirea dintre Iohannis şi Elmar Brok este "un gest de sfidare şi aroganţă" din partea liderului liberal. "Domnul Iohannis a ales un antiromân ca stindard al campaniei. Întâlnirea lui Klaus Iohannis cu Elmar Brok, cel care a cerut în trecut amprentarea românilor care călătoresc în UE, reprezintă un nou gest public de sfidare şi aroganţă. În timp ce Victor Ponta se întâlneşte cu românii din diaspora, Iohannis se pozează cu prietenii lui Traian Băsescu, cei care încearcă să submineze rolul României în Europa", a afirmat senatorul Daniel Savu. 

Eurodeputatul german Elmar Brok (PPE), preşedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul European, s-a aflat, vineri, într-o vizită la Sibiu, ocazie cu care a susţinut o conferinţă de presă alături de Klaus Iohannis, afirmând că susţine candidatura acestuia la Preşedinţia României.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ