Elena Udrea l-a PROVOCAT pe Klaus Iohannis. Cum a calificat liderul PMP răspunsul lui Iohannis

| 19 oct, 2014

Elena Udrea, candidatul PMP la prezidentialele din noiembrie, l-a provocat, zilele trecute, peKlaus Iohannis, din partea ACL, la o dezbatere. A venit si raspunsul staff-ului lui Iohannis, pe care liderul PMP l-a calificat ca fiind "o abureala".

"A trecut o zi de cand l-am provocat pe Klaus Johannis la o dezbatere in care sa aratam electoratului cine este adevaratul candidat al Opozitiei, care vrea si poate sa il invinga in turul doi pe Victor Ponta si sa opreasca pesedizarea Romaniei.

Pentru ca raspunsul staff-ului de campanie a fost o abureala, ceva legat de prezenta tuturor candidatilor si de un teren neutru pentru o eventuala dezbatere, astazi m-am dus pe terenul lui, la el acasa, la Sibiu", scrie pe Facebook Elena Udrea sambata.

Liderul PMP continua: "Vin oriunde doreste, oriunde se simte confortabil, chiar la sediul ACL daca vrea, pentru ca electoratul de centru dreapta are nevoie de aceasta clarificare. Riscam altfel sa trimitem in turul doi un fals candidat antiPSD, care nu vrea si nici nu va putea sa il invinga pe Victor Ponta", conchide Elena Udrea.

Recent, in cadrul unei emisiuni televizate, aceasta i-a lansat candidatului ACL provocarea, afirmand ca "il poate invinge in orice batalie" si ca ea este, de fapt, candidatul dreptei. Tot atunci a spus ca nu crede ca Iohannis are curaj sa o infrunte.

Vineri seara, Klaus Iohannis a declarat ca este pentru "o dezbatere organizata pe teren neutru", considerand ca o intalnire cu ceilalti contracandidati, "organizata, de preferinta, de catre o mare universitate, cu reguli clare, la care sa asiste un public mai larg si care sa fie preluata de televiziuni, ar fi cel mai potrivit format".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ