ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ponta, propunere pentru forma de guvernământ din România

| 20 oct, 2014

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Premierul Victor Ponta a declarat duminică seară, la postul de televiziune România TV, că în România trebuie făcut un referendum legat de forma de guvernământ, iar dacă românii vor monarhie şi el ar fi preşedinte, ar demisiona din funcţie.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Mai sunt dispus să demisionez din funcţia de preşedinte într-o situaţie (n.r. - în afară de aceea în care o nouă majoritate parlamentară l-ar susţine pe Traian Băsescu pentru funcţia de premier). Cred că în anii care urmează va trebui ca în România să existe un moment nu doar de dezbatere publică, ci un moment de decizie, ceea ce înseamnă referendum, legat de forma de guvernământ. Eu cred că majoritatea românilor şi azi, când vorbim, sunt pentru forma de republică. Monarhia însă a căpătat faţă de perioada nostalgică de la început o mult mai mare atractivitate şi cred că ar trebui undeva în decursul mandatului meu, poate chiar până în 2016, să avem un asemenea referendum legat de forma de guvernământ. Cred că ar fi corect", a spus Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 oct, 2014
eugen
Cele mai sigure locuri de munca!
Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi!
Pentru detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ