Elena Udrea: Această campanie nu prea are nerv. Ponta şi Iohannis par într-un tandem

| 20 oct, 2014

Candidata Partidului Mişcarea Populară (PMP) la Preşedinţie, Elena Udrea, consideră că în campania electorală nu există competiţie şi că principalii candidaţi, Victor Ponta şi Klaus Iohannis, par mai degrabă într-un "tandem" decât într-o competiţie.

"Mi se pare că această campanie nu prea are nerv, nu prea există competiţie. Mă aşteptam de la principalii doi candidaţi, aşa cum arată sondajele în acest moment, de la domnul Ponta şi de la domnul Iohannis, să văd că sunt într-o competiţie. Ei par mai degrabă într-un tandem. Nu prea au ce să îşi reproşeze. Cred că această campanie ar trebui să dea ocazia electoratului să aleagă într-adevăr între cei care doresc votul acestuia şi candidaţii să se prezinte în faţa electoratului cu propriile programe. Să urmărim programele candidaţilor, şi nu scandaluri permanente legate de subiecte care nu au legătură cu ceea ce ar trebui să se întâmple în această perioadă", a declarat Elena Udrea duminică seară la TVR 1.

Întrebată dacă simte lipsa unor dezbateri deschise la care să participe toţi candidaţii, ea a spus că se simte această lipsă şi că principalii candidaţi "fug" de dezbateri.

"Eu l-am provocat pe domnul Iohannis, începând de vineri curge timpul, am pornit un cronometru. L-am provocat în primul rând pe domnul Iohannis, candidatul presupus al Opoziţiei, la o confruntare, la o dezbatere în faţa electoratului de centru-dreapta, în faţa electoratului nehotărât, pentru a arăta care este adevăratul candidat de Opoziţie, adevăratul candidat care poate şi vrea să îl învingă pe Victor Ponta în turul II. L-am provocat şi pe Victor Ponta la o dezbatere încă de la începutul campaniei", a spus Elena Udrea.

În opinia sa, Klaus Iohannis poate să ducă la situaţia în care în turul II să existe doi candidaţi USL.

"Eu susţin că domnul Iohannis, aşa cum arată acum sondajele, fiind pe locul II, poate să ne ducă în situaţia în care în turul II să avem doi candidaţi USL, adică pe Victor Ponta şi pe Klaus Iohannis", a mai spus Udrea.

Ea consideră că electoratul are nevoie de o dezbatere între ea şi Klaus Iohannis pentru a vedea cu adevărat cine "este cel care vrea şi care poate să îl învingă pe Victor Ponta în turul II".

"De la domnul Klaus Iohannis nu au auzit până acum o critică adusă guvernării Ponta. Nu l-am auzit să spună ceva despre principalul său contracandidat, Victor Ponta. Mai mult, ne-a şi spus că, dacă va câştiga preşedinţia României, îl va păstra pe Victor Ponta prim-ministru", a afirmat Elena Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 oct, 2014
Mircea Valer
Vreti USL?!! Vreti comunism...
Iohannis este sustinut de toti fascistii din Germania si din Europa de est! Asta vreti?! sa ne pierdem identitatea cu un sas, apoape incult dar periculos?? Iohannis nu este decat un oportunist (vezi ieri cu PSD, azi cu PDL) lipsit de demnitate! Nu are puterea sa recunoasca ca este papusa PSD-istilor. De altfel, cum sa renunti la o lupta de fatada din care aparent pare sa intre in turul doi cu prietenul sau, ba mai mult, avand sanse sa castige. Iluzia politicianului roman. Elena Udrea este singurul candidat care lupta intr-adevr cu Viorel! Deci ea este candidatul care va intra in turul doi! ROMANII au nevoie de AUTENTICITATE, nu RESTURILE USL-ului!
20 oct, 2014
Dragos Bancea
Romania, trezeste-te!
Ce campania electorala mai este si asta?! Ce ma intereseaza pe mine sa o vad pe Monicai Mandela cu motorul, tricicleta si pisicul? Si mai nou cu poza intre barbatii "costumati"? Mandelita chiar este caraghioasa, aproape ca ni se face mila de ea!! Sper ca lumea sa lase frustrarile, invidiile, neputintele si sa voteze singurul candidat de dreapta – Elena! Iohannis traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Ponta, as zice sa nu-i deranjam… La Elena vedem totul: munca, dezbateri serioase, vizite peste tot prin tara nearanjate, isi prezinta cele 6000 de investii... blonda, in fond, are ce arata, are cu ce sa se laude, are tot ce trebuie pentru un candidat la presedintie!
20 oct, 2014
Catalina Parciu
Elena...
Una dintre calitatile Elenei, printre multe altele, este aceea ca EU este pentru ideea ca Justitia sa-si faca treaba! Doar asa statul de drept poate continua! Din pacate, Poanta si fostii lui ministri PSD - Ecaterina si Mihailescu, sub ubrela presedintelui senatului - Calin 'Inima zburdalnica' - nu fac decat sa (re)asterne umbra (neo)comunismului prin dictatura morala si financiara pe care o duc! Nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta daca, din pura intamplare (a voturilor furate!), acest MINCINOS ajunge presedinte! Eu continui sa o sustin pe Elena, pentru ca doar ea ne mai poate salva tara de influenta baronilor locali ce pun presiune pe tara; de Felix si slugile lui din guvernul actual!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ