Alegeri prezidenţiale 2014. Elena Udrea: Îl provoc pe Iohannis la o confruntare ca să vedem candidatul dreptei

| 17 oct, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Candidatul PMP în alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, l-a provocat vineri pe contracandidatul său din partea ACL, Klaus Iohannis, la o confruntare privind 'adevăratul candidat al dreptei'.

"Îl provoc pe Klaus Iohannis la o confruntare în faţa electoratului pentru a arăta care este adevăratul candidat al dreptei, al Opoziţiei, candidatul care vrea şi poate să-l învingă pe Ponta. Klaus Iohannis nu vrea şi nici nu poate să facă asta. (...) Klaus Iohannis nu reprezintă electoratul de opoziţie la PSD. Fără structura ACL în spate, este un candidat fără valoare, care nu ar avea voturi în spate dacă nu ar avea voturile aduse de cele două structuri politice', a susţinut Udrea într-o conferinţă de presă.

Citeşte şi: Elena Udrea va face referendum pentru dizolvarea Parlamentului, dacă va fi preşedinte

Aceasta a adăugat că va număra, cu ajutorul unui cronometru pe care l-a pornit în timpul conferinţei, 'secundele, minutele, orele, zilele' până când candidatul ACL în alegerile prezidenţiale va răspunde acestei provocări.

Elena Udrea a acuzat că în campania pentru prezidenţiale nu există o competiţie reală între Victor Ponta şi Klaus Iohannis, ambii fiind 'candidaţii USL'.

"În campanie nu avem o competiţie. Există o stare de non-combat între primii doi candidaţi aşa cum ne arată sondajele de opinie - Ponta şi Iohannis. Ei nu sunt în competiţie pentru Preşedinţie. Dimpotrivă, ei formează un tandem. Cei doi sunt candidaţii USL. USL există şi va exista şi după noiembrie 2014, dacă unul dintre cei doi va ajunge preşedinte', a spus aceasta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 oct, 2014
Liana
N-am vazut TUPEU MAI MARE la nimeni ca la Udrea!
Ea se jura ca nu fura, dar la varsta ei a adunat destul, numai prin munca "cinstita"!

Om fi noi saraci, dar nu cu duhul!
17 oct, 2014
OVI
NULITATE ABSOLUTA...
COANA UDREA IAR SE IMBATA CU APA RECE.CAND E INTREBATA DE AFACERILE EX SOTIORULUI,O DA CU...INTREBATI-L PE EL!INSA IN PREAJMA LUI POPEYE SE SIMTE PROTEJATA...BAILE VATA DIN HUNEDOARA SI BAILE BOGHIS,DIN COVASNA ,II APARTIN,PENTRU CEI CE NU STIAU ASTA INCA SI ASTEA SUN TDOAR CATEVA DIN AFACERILE PREACURATE ALE DANSEI...SI EA SE LEAGA DE JOHANNIS CA ARE 5 CASE,DIN CARE 3 APARTAMENTE ,DOUA CASE LA TARA SI CASA CU 2 CAMERE IN CARE LOCUIESTE?TOATE NU FAC CAT UN APARTAMENT AL COANEI,DARMITE CAT UN HOTEL DE-AL EI...DAR CUM DNA-UL S-A PS FRUMOS PE TREABA,SEPRAM CA VOR IESI IN CURAND MULTE AMANUNTE REFERITOARE LA CUM S-A IMBOGATIT EX FAMILIA COCOAS,DE CAND UDREA AJUSESE CONSILIERA LUI BASE...POATE SE VA REINTREGII FAMILIA ALATURI DE MIRCEA...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ