Previzibil – profesorii îi bat obrazul lui Iohannis

| 17 oct, 2014

Cum era și previzibil, profesorii nu au întârziat să aibă o reacție la declarațiile șocante ale lui Klaus Iohannis. Un dascăl din Buzău îi bate obrazul prezidențiabilului ACL pentru că i-a tratat pe profesorii români „cu o superioritate soră cu indiferența”.

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, nu se mai oprește din a face câte o gafă la fiecare apariție televizată. Într-un interviu pentru Gândul Live, în încercarea cinică de a explică cum și-a cumpărat cele șase case „prin muncă cinstită”, edilul de la Sibiu l-a transmis fără echivoc profesorilor că au avut „Ghinion!” pentru că nu au și ei atât de multe locuințe.

Răspunsul fără bun simț a lui Iohannis la adresa cadrelor didactice a fost unul sincer și spontan, ce a venit să trădeze faptul că președintele PNL este un personaj trist și toxic. Ghinionul pe care Klaus Werner Iohannis l-a creditat profesorilor nu vine însă pe partea sistemului de Educație, ci chiar pe partea celor de la PNL care l-au dat pe edilul de la Sibiu Prezidențiabil ACL și a celor de la PDL care și-au sacrificat candidatul pentru el.

Prin punerea cap la cap a declarațiilor revoltătoare ale lui Klaus Iohannis din această campanie electorală, că este un politruc ce a adunat o avere considerabilă din meditații și din investiția în imoblie și nu în copii, obținem un singur rezultat: ghinion or avea românii dacă își aleg un astfel de președinte!

De altfel, cum era și previzibil, profesorii nu au întârziat să aibă o reacție la declarațiile șocante ale lui Iohannis. Un dascăl din Buzău îi bate obrazul prezidențiabilului ACL pentru că i-a tratat pe profesorii români „cu o superioritate soră cu indiferența”.

Într-o scrisoare deschisă adrestă lui Klaus Werner Iohannis, Cosmin Șontică, în vârsta de 28 de ani, l-a criticat pe candidatul PNL –PDL pentru că acesta „și-a jicnit foștii colegi de breaslă, poziționându-se undeva deasupra celor care au ținut cândva și țin astăzi creta în mână”.

Mai mult, dascălul de Buzău a precizat că el nu este ghinionist pentru că nu are șase case ca și Klaus Iohannis care dorește să fie președintele României, ci este norocos pentru că a putut să îmbrace „haina nobilă de profesor” și pentru că „s-a născut într-o țară frumoasă, cu oameni și buni, și răi, ai căror copii –educați în școlile românești- au dus mai departe, în lume, renumele țării noastre”.

În finalul scrisorii, profesorul a conchis că nu îi va acorda lui Klaus Iohannis votul său la alegerile din noiembrie, întrucât refuză să își pună încrederea într-un om care îi consideră ghinioniști pe aceia care nu se scaldă în bani ca și Domnia Sa.

Nepăsarea față de oamenii obișnuiți cu probleme și griji a fost și răspunsul lui Victor Ponta la afirmația incredibilă facută de Klaus Iohannis, motiv pentru care liderul PSD a scris pe contul său de Facebook că „mi se pare foarte urât să spui că profesorii care nu au șase case au avut ghinion în viață.”

Tag-uri: Klaus Iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 oct, 2014
miha
INFORMATII
Cautam persoane sa lucreze ca operatori online part-time, intr-un program de lucru de 2-3 ore pe zi(chiar mai putin dupa ce va obisnuiti cu activitatea), program de lucru care vi-l faceti dumneavoastra . Activitatea se desfasoara in mare parte pe internet si veti primii toate instructiunile necesare. Cereti mai multe detalii la [email protected]
17 oct, 2014
Larisa
LOCURI DE MUNCA
Locuri de munca de seriozitate maxima! 
Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! Castigati garantat cel putin 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi.
Detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:  [email protected]
17 oct, 2014
Adrian Razvan
Munca la domiciliu
Esti perseverent ? Ai rabdare ? Esti responsabil ? Esti ambitios ? Crezi in tine, si in succesul tau ? Ai ambitia de a deveni independent ? Daca da, iti garantez si te voi invata pas cu pas cum sa iti atingi telurile ! Vom deveni parteneri, buni prieteni, capatam incredere deplina unul in celalalt si CASTIGAM ! Nu este nevoie decat de un calculator conectat la internet. Pentru mai multe detalii astept un mail de la tine la aceasta adresa: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ