Andrei Gheorghe, reacţie HALUCINANTĂ după dezvăluirea lui Băsescu

| 14 oct, 2014

Andrei Gheorghe, vedeta Pro FM, a comentat în stilul caracteristic dezvăluirea de ieri seară a lui Traian Băsescu de la Realitatea TV. Şeful statului a declarat că premierul Victor Ponta a fost ofiţer acoperit SIE în perioada 1997-2001.

"Acuma de dragul convenției, voi o să înțelegeți că vă explic într-un asemenea fel care să fie pe măsura dvs. Că dacă vă vorbeam ca mine, nu pricepeați nimic.

Prin urmare, lumea e făcută din picioare. Și mai exact din încălțări. Azi, de exemplu, a venit la ai mei, perechea aia de picioare lungi cu cizme negre, scumpe, toc înalt și bumburuzi aurii agățați la cusătură. Ai mei erau în casă, el avea papucii ăia rupți de iese un deget afară, și de care e foarte mult și pe care îi iubește foarte mult și pe care nu vrea să-i arunce, iar ea era în șlapi. Al meu a plecat și i s-au întors picioarele într-o pereche nouă de adidași bengoși, a mea s-a ridicat și a plecat și s-a întors într-o pereche nouă de adidași bengoși. Acuma puteau să vorbească."

Continuarea, pe blogul lui Andrei Gheorghe.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Ponta va minţi, e acoperit de hotărârea de Guvern

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ