Pavel Abraham: Preşedintele Băsescu compromite Serviciile spunând că le apără

| 14 oct, 2014

Preşedintele Traian Băsescu, prin acuzaţiile lansate la adresa fostului şef al Serviciului de Informaţii Externe (SIE), Teodor Meleşcanu, compromite imaginea serviciilor de informaţii sub pretextul apărării lor, a afirmat marţi, la Piteşti, avocatul Pavel Abraham.

"Nu pot să-i neg niciun merit, sunt ale domniei sale, dar sunt cam puţine pentru a se da atotştiutor în toate problemele, inclusiv în problemele dreptului, unde calcă în picioare pur şi simplu justiţia, pe care a compromis-o spunând că o apără. Acum compromite serviciile spunând că le apără", a declarat Abraham.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Ponta va minţi, e acoperit de hotărârea de Guvern

Referitor la afirmaţiile făcute de şeful statului cu privire la faptul că premierul Victor Ponta ar fi fost ofiţer acoperit al SIE, avocatul a afirmat că este doar o manevră electorală în favoarea Elenei Udrea.

"Este o speculaţie electorală în favoarea doamnei Udrea. Dânsul a vrut, cu o singură lovitură, să atace trei candidaţi importanţi. (...) Nu a venit cu niciun document, situaţia pe care a prezentat-o dânsul este similară şi face parte din aceeaşi regie cu a lui Turcescu. Ştie că pentru aceste fapte nu poate fi tras la răspundere penală, dar poziţia dânsului este alta faţă de a domului Turcescu, care era un realizator la un post de televiziune, pe când dânsul este totuşi şeful statului şi îşi permite (...) să se exprime cu privire la o activitate deosebit de importantă şi necesară a serviciilor româneşti de informaţii. Face confuzii evidente, specialiştii îşi dau seama, dar, sigur, o mare parte a publicului poate chiar să creadă asemenea elucubraţii, fapte iresponsabile ale domnului preşedinte", a spus Pavel Abraham.

Citeşte şi: Ce riscă Traian Băsescu pentru dezvăluirea informaţiei despre ofiţerul acoperit: 7 ani de închisoare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ