Prima reacţie a lui VICTOR PONTA: TRAIAN BĂSESCU a spus numai miniciuni

| 14 oct, 2014

Aseară, Traian Băsescu a spus că premierul Victor Ponta a fost ofiţer acoperit SIE între 1997-2001. Azi dimineaţă a venit şi reacţia primului ministru: Minciuni!

Premierul Victor Ponta a avut prima reacţie la declaraţiile lui Traian Băsescu, care a afirmat despre el că a fost ofiţer acoperit.

Premierul a spus, la Iaşi, unde va participa la slujba de Sfânta Parascheva, că se va ruga şi pentru şeful statului, care ”este extrem de tulburat şi frământat”.

”Vă spun cu toată deschiderea că azi o să mă rog şi pentru preşedintele Traian Băsescu, pentru că este extrem de tulburat şi frământat şi România nu trebuie să mai depindă de tulburările unei persoane. Eu cred că există instituţii ale statului care, dacă cineva a încălcat legea, îl va trage la răspundere”, a declarat Ponta.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Victor Ponta a fost ofiţer SIE între 1997 şi 2001

El a mai spus că din 1995, când a terminat Facultatea de Drept, a respectat legile şi şi-a servit ţara şi va face acest lucru în continuare.

Premierul a mai susţinut că Traian Băsescu se exprimă ”într-un mod total inacceptabil pentru un preşedinte”, folosind această funcţie şi instituţiile pentru a o susţine pe Elena Udrea.

”Când eu voi fi preşedinte, veţi vedea că ceea ce vedeţi în ultimele zile la Traian Băsescu poate fi schimbat”, a afirmat Victor Ponta.

Întrebat dacă este ceva adevărat din ceea ce a afirmat luni seară preşedintele Băsescu, premierul a afirmat:”Sunt numai minciuni”.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Ponta va minţi, e acoperit de hotărârea de Guvern

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ