Traian Băsescu despre turul doi cu Ponta şi Iohannis: NU mă duc la vot

| 14 oct, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, luni seară, că nu va merge la vot dacă în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale vor intra Victor Ponta şi Klaus Iohannis, cei doi fiind 'oportunişti şi corupţi'.

Întrebat cu cine va vota în turul al doilea între Victor Ponta şi Klaus Iohannis, şeful statului a spus, la Realitatea TV, că într-un astfel de scenariu nu iese la vot.

'Eu nu mă duc la vot pentru că aceşti oameni, amândoi, sunt nişte oportunişti, corupţi. Eu nu îl susţin pe Iohannis din motivele pe care le-am spus astăzi. Nu am încredere în el. (...) Oportunismul la omul ăsta trece de nivelul raţional', a afirmat Băsescu.

În ceea ce îl priveşte pe premierul Victor Ponta, şeful statului a dezvăluit, luni seară, că acesta a fost ofiţer acoperit al SIE.

'Victor Ponta trebuie să recunoască că în perioada 1997-2001 a fost ofiţer acoperit al SIE (...). A fost ofiţer SIE, ceea ce explică şi propulsarea lui de la parchetul de la judecătoria de sector direct în Parchetul General', a afirmat şeful statului la Realitatea TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ