Traian Băsescu, despre Cristian Preda: M-a dezgustat profund

| 13 oct, 2014

Traian Băsescu a afirmat, luni, că unii dintre intelectualii pe care i-a promovat în politică l-au dezamăgit pentru că au dat dovadă de lipsă de caracter, dându-l ca exemplu în acest sens pe europarlamentarul Cristian Preda.

"Ce mi-a produs Cristi Preda cu declaraţia lui 'am folosit PMP-ul doar ca să ajung în Parlamentul European, dar nu mă interesează PMP-ul' m-a dezgustat profund şi mi-am dat seama ce eroare uriaşă am făcut când am nedreptăţit oameni de partid promovând nişte oameni veniţi din afara partidului şi spunând eu că pregătirea lor justifică să sară toate treptele şi să li se ofere toate funcţiile cele mai dorite. A fost o eroare pe care o recunosc (...). Nu întotdeauna unde este carte este şi caracter. Eu le recunosc pregătirea profesională, dar caracterul îl lăsăm deoparte', a declarat Băsescu la Realitatea TV.

Citeşte şi: Cu cine a declarat că va vota la prezidenţiale vicepreşedintele PMP, Cristian Preda

Preşedintele s-a declarat deranjat şi de acuzaţiile venite din partea 'unor aşa-zişi ziarişti de dreapta', referitoare la faptul că ar avea o înţelegere secretă cu premierul Victor Ponta. 'Au ajuns ei la o concluzie, preşedintele Băsescu este în aranjament cu Ponta. O minciună ordinară şi am văzut cât de jos pot fi oameni care se pretind a fi de dreapta, oameni care au susţinut principii, oameni care m-au susţinut o bună bucată de vreme. (...) Le-am dedicat mandatul, iar astăzi îmi vorbesc despre înţelegerea mea cu Ponta. Asta mă revoltă şi arată cât de mărunţi pot fi şi cât de puţină bază poţi să pui în oameni care la un moment dat te susţin pentru a face ce vrei şi tu, dar m-au susţinut. Însă li se pare că acum se îndreaptă fericirea lor către Iohannis', a mai spus Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ