Alegeri prezidenţiale 2014: Tăriceanu: Ca preşedinte voi putea lucra cu Guvernul Ponta

| 13 oct, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Călin Popescu Tăriceanu a declarat luni seara, la România TV, că dacă va fi ales preşedinte al României, va putea lucra cu Guvernul condus de Victor Ponta.

"Preşedintele nu are voie să aibă simpatii şi antipatii politice după modelul Băsescu. Pot lucra cu Guvernul Ponta pentru că mă obligă Constituţia să respect voinţa şi votul popular. Este vorba de acea majoritate decisă de cetăţeni', a declarat, la RTV, Călin Popescu Tăriceanu.

Citeşte şi: Alegeri prezidenţiale 2014. Tăriceanu: Regimul lui Băsescu a dublat datoria publică a României

Preşedintele Senatului a lansat şi un atac faţă de Klaus Iohannis, despre care a spus că a înţeles prost rolul preşedintelui. 'El îl copiază pe Băsescu, a văzut ce a făcut Băsescu cu Boc şi crede că trebuie să facă acelaşi lucru. Dacă nu ar fi candidat la Preşedinţie am fi spus că este un fel de Boc mai înalt cu 30 centimetri. Este calat după ce face Băsescu', a mai spus Tăriceanu.

Citeşte şi:  Victor Ponta despre numirea viitorului premier dacă va câştiga alegerile prezidenţiale

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 oct, 2014
Vlad
Ma bucur sa vad ca alegatorii inteleg de ce e nevoit Tariceanu sa lucreze cu guvernul Ponta. Usor, se ajunge la o maturitate politica a cetatenilor, care vor vedea ca Tariceanu este singura solutie pentru functia de presedinte.
15 oct, 2014
Sebi
Iohannis presedinte?!
Tariceanu are dreptate cand spune ca Iohannis va fi un Basescu 2. Pentru simplul fapt ca e candidat din partea PDL-PNL ridica semne de intrebare: el nu este un om de dreapta. Singurul care are o doctrina liberala este Tariceanu.
14 oct, 2014
Mircea
Da
Nu au decat sa lucreze impreuna. Atata timp cat CPT iese presedinte, totul va fi OK!
14 oct, 2014
Andrei Cristian
Tăriceanu va fi un preşedinte aflat de partea cetăţenilor, nu de partea partidelor politice sau,mai rău, de partea unui singur partid politic.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ