Dan Şova: Declaraţia Gabrielei Firea despre Iohannis, una nefericită

| 14 oct, 2014

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, consideră că este 'nefericită' declaraţia senatoarei social-democrate Gabriela Firea referitoare la faptul că preşedintele PNL, Klaus Iohannis nu ar copii.

'A fost o declaraţie nefericită la adresa lui Klaus Iohannis. Nu ne interesează aspectele legate de familie ale niciunui candidat. Doamna Gabriela Firea şi-a explicat amănunţit şi declaraţia şi care a fost intenţia declaraţiei şi cred că lucrurile sunt foarte clare', a afirmat Şova, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD.

Purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale a PSD, senatoarea Gabriela Firea, a declarat marţea trecută că în toate statele civilizate cei care doresc să ajungă preşedinţi provin din familii complete, sunt căsătoriţi, au copii, nepoţi, au trecut prin toate etapele vieţii.

Ulterior, Gabriela Firea a afirmat că sensul declaraţiei sale referitoare la preşedinţii care au copii a fost denaturat de staff-ul lui Klaus Iohannis, 'pentru a se victimiza şi pentru a-i face să creadă pe românii fără copii' că s-a referit la ei.

Citeşte şi: Ion Iliescu, despre ieşirea Gabrielei Firea: A fost o stângăcie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ