Robert Turcescu revine la TV şi va avea o emisiune zilnică

| 28 oct, 2014

Robert Turcescu a fost prezent, marti seara, intr-o emisiune de televiziune, pentru prima oara dupa ce a dezvaluit ca a fost ofiter acoperit, urmand ca de saptamana viitoare sa reia emisiunea "100%".

Turcescu a fost invitatul lui Radu Moraru la postul Nasul TV, cei doi fosti colegi de la postul B1TV abordand mai multe teme, printre care starea presei sau necesitatea participarii la alegerile prezidentiale de duminica.

Intrebat care este marele sau regret, Robert Turcescu a marturisit ca ii pare rau ca nu a recunoscut ca a fost ofiter acoperit inca din 2012, cand a aparut pentru prima data informatia in spatiul public.

Totodata, el a spus ca le respecta decizia celor ca continua sa il judece pentru ceea ce a facut, dar, totusi, isi doreste sa revina in presa.

"Imi doresc sa fac meseria pentru care m-am pregatit in anii de facultate si in care am profesat vreme de 20 de ani", a spus el.

La finalul emisiunii, Robert Turcescu si-a exprimat speranta ca va mai "spune multe" in calitate de jurnalist, prilej cu care Radu Moraru a anuntat public ca i-a pus la dispozitie din spatiul sau de emisie la postul Nasul TV, pe care il patroneaza.

"L-am rugat sa se alature echipei Nasul TV. A acceptat, de luni o sa fie colegul nostru pe micul ecran, de la orele 20:00 la 21:00 (...) Welcome on board!", a anuntat Radu Moraru, emisiunea urmand sa se numeasca tot "100% cu Robert Turcescu", asa cum se numise si anterior.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ