SURPRIZĂ neplăcută pentru moştenitorii lui DINU PATRICIU. Moşia de la Snagov este în PERICOL!

| 05 feb, 13:51

Afacerile lui Dinu Patriciu făcute de-a lungul vieții, dau multe bătăi de cap moștenitorilor săi. Familia lui Dinu Patriciu riscă să rămână fără terenul de la Snagov după ce moștenitorii fostului proprietar au cerut în instanță anularea titlului de proprietate care este pe numele defunctului om de afaceri.

Urmașii bărbatului spun că tatăl lor a fost păcălit de Dinu Patriciu cu complicitatea autoritatilor locale. Asta pentru că la data semnării antecontractului, acesta nu avea un titlu de proprietate pe terenul respectiv, care pe vremea comuniștilor aparținuse CAP-ului. Printr-un artificiu complex, terenul ajunge la Patriciu iar țăranul se alege cu o sumă infimă, însă totul se face cu hârtii și acte, astfel încât Alexandru Bănica nu mai are de ales decât să se adreseze justiției, scrie Wowbiz.ro.

După moartea bătrânului, fiul acestuia, Alexandru Ion, a început o bătălie lungă în justiție, a cărui punct culminant a fost o plângere penală pe numele lui Dinu Patriciu și a primarului. De fiecare dată a pierdut, însă acesta nu s-a dat bătut.

Citeşte şi: Testament Dinu Patriciu. Cum se împarte averea omului de afaceri

Luna trecută, moștenitorii au redeschis procesul, de data aceasta împotriva soției afaceristului, Dana Rodica și a fetelor acestuia, Ana și Maria.


Problema se complică mai mult însă. Terenul respectiv a ajuns să fie scos la licitație din cauza datoriilor la banca ale lui Patriciu.

În total, proprietatea familiei Patriciu se desfășoară pe 13.800 mp, pe care au fost construite o vilă, mai multe anexe, foișoare și o piscină. Proprietatea a fost evaluata la 3,2 milioane de euro.

Domeniul familiei Patriciu de la Snagov.

Foto: Wowbiz.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ