Tensiuni la alegerile interne din PNL

| 19 aug, 12:16

Alegerea noilor conduceri în organizațiile de București ale PNL nu sunt lipsite de tensiuni, la sectorul 1, deputatul Diana Tușa anunțând că va demisiona din cauză că PNL ''nu are nevoie de oameni cu proiecte''.

''Conştientizând că PNL, în forma din 2016, nu are nevoie de proiecte, eu astăzi îmi dau demisia din PNL, nu aplaudati că nu aveţi de ce'', a spus Diana Tuşa printre lacrimi.

Deputatul liberal le-a spus colegilor că s-a săturat de ipocrizie şi de ascunderea gunoiului sub preş. Ea le-a atras atenţia liberalilor de la sectorul 1 că ''atâta vreme cât deciziile vin de undeva, arbitrar, fără criterii, vom avea astfel de rezultate. Credeti că alegerile din iarnă vor fi câştigate aşa?'', a spus Tuşa în momentul în care şi-a anunțat demisia.

 

Demisia Dianei Tuşa a venit pe fondul unor tensiuni între liberalii care conduc organizaţiile din Bucureşti.

Noul purtător de cuvânt al partidului, Adriana Săftoiu, care este și prim-vicepreședinte coordonator al organizației București, a pledat pentru afirmarea fermă a nemulțumirilor și a asumării greșelilor în interiorul partidului.

Noul şef al PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, le-a cerut colegilor de partid să renunţe la conflictele interne. Cristian Buşoi. El a spus că, ''din păcate, mai tot timpul întâlnirilor au fost consumate de chestiuni de organizare internă, aplanarea conflictelor și orgoliilor. Cred că suntem pe o cale greșită și vă spun cu toată sinceritatea că nu vom mai tolera mult ca PNL să fie un câmp de luptă. În timp ce noi ne hârjonim, PSD-ului îi va merge bine''.

După ce PNL a pierdut alegerile în Bucureşti, şefii filialelor au fost nevoiţi să demisioneze. Nu toţi au fost însă înlocuiţi. Una dintre cele mai disputate organizaţii e cea din sectorul 2, pentru a cărei conducere se luptă fostul lider Anca Boagiu şi fostul candidat la locale, Dan-Cristian Popescu. La sectorul 1, preşedinte a fost ales Mihai Voicu.

Tag-uri: Diana Tuşa, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ