Update. Un poliţist, aflat în timpul liber, a oprit jaful armat din Bucureşti

| 02 iun, 2014

O vanzatoare a fost amenintata, luni, in Bucuresti, cu un pistol de catre un barbat care a intrat in magazinul in care lucra. In cele din urma, barbatul a fost prins de politisti si dus la sectia din apropierea locului in care a avut loc tentativa de jaf.

Update. Un poliţist de la Secţia 26 din Bucureşti, aflat în timpul liber, a imobilizat luni un bărbat care intenţiona să jefuiască un magazin din zona Drumul Taberei din Capitală.

Poliţistul, aflat la cumpărături, după ce a văzut că atacatorul - care purta o cagulă - ameninţa vânzătoarea magazinului cu un pistol, a sunat la colegii săi de la Secţia 25 de Poliţie, după care a acţionat pentru imobilizarea bărbatului, a declarat  purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Bogdan Ghebaur, citat de Agerpres.

Atacatorul, în vârstă de 29 de ani, a fost dus la secţie pentru audieri. În urma primelor cercetări, s-a stabilit că bărbatul a folosit un pistol cu bile.

Potrivit primelor informatii, inculpatul a intrat in spatiul comercial purtand o cagula si i-a cerut vanzatoarei toti banii care se aflau in casa de marcat.

Insa la fata locului se afla un politist aflat in timpul liber, care l-a imobilizat si l-a predat autoritatilor.

La aceasta ora, anchetatorii il audiaza pentru a stabili exact ce s-a intamplat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ